Версия за печат

BG-Карнобат

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

община Карнобат, бул. "България" № 12, За: Деница Димова; Кремена Красимирова, Република България 8400, Карнобат, Тел.: 0559 29126; 0559 29156, E-mail: karnobat@mail.bg, Факс: 0559 27165

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http: // karnobat.acstre.com.

Адрес на профила на купувача: http: // karnobat.acstre.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на настоящата обществена поръчка е предоставяне на услуги по сключване на застраховка „Имущество“ на имоти, собственост на Община Карнобат. Услугата обхваща имоти публична общинска собственост (сгради) и имоти частна общинска собственост (жилища и помещения) с балансова стойност 9 556 680,78 лева.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

66515000

Описание:

Услуги по застраховане на щети или загуби на имущество


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Застрахователната сума e балансовата стойност на имуществото: 9 556 680,78 лева на недвижимото имущество по Приложение № 6, публикувано в профила на купувача. Покрити рискове: пожар /включително последици от гасенето на пожара/, експлозия или имплозия, удар от мълния, удар от летателен апарат, части от тях или товара им или предмети, падащи от тях; природни бедствия – буря, ураган, проливен дъжд, градушка, наводнения, замръзване, падане на дървета и клони, ледени късове или снежни маси; свличане или срутване на земни пластове; късо съединение и токов удар; земетресение; чупене на стъкла; злоумишлени действия на трети лица; злоумишлен пожар и злоумишлена експлозия, както и разходите, направени от застрахования за ограничаване на вредите вследствие застрахователно събитие, за отстраняване на развалини и останки и за преместване, предпазване и съхранение на застраховано имущество.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

6000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

на територията на община Карнобат

NUTS:

BG34

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Участниците трябва да притежават Лиценз за извършване на застрахователна дейност, издаден от компетентен орган за съответния вид застраховка, предмет на поръчката. 2.Срокът на договора за застраховка е 12 /дванадесет/ месеца. 3. Застрахователните полици не следва да надвишават стойността от 6 000.00 /шест хиляди / лв. без включен ДДС. Предложената застрахователна премия трябва да включва всички допълнителни разходи за сключване на застраховките. 4.Срок на валидност - 60 (шестдесет) календарни дни, който започва да тече от крайния срок за подаване на офертите до Възложителя.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

16/09/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация и документи, свързани с поръчката са предоставени на Интернет адреса, посочен в публичната покана. Офертите трябва да бъдат адресирани до община Карнобат, адрес град Карнобат, 8400, бул. „България” № 12 и представени лично или от упълномощено от него лице в Центъра за административно-информационно обслужване и местни приходи, град Карнобат, бул. „България” № 11, или изпратено по пощата с препоръчано писмо или по куриерска фирма. В случай че участника изпраща офертата чрез препоръчана поща или куриерска фирма, разходите са изцяло за негова сметка. В този случай той следва да изпрати офертата така че да обезпечи нейното пристигане на посочения от Възложителя адрес преди изтичане на срока за подаване на офертите. Риска от забава или загубване на офертата е за участника. Офертите могат да се подават всеки работен ден от 09:00 часа до 17:00 часа до 16.09.2013 година. Офертата се представя в Център за административно-информационно обслужване и местни приходи (ЦАИОМП) при община Карнобат в срок до 17,00 часа на 16.09.2013 г., в непрозрачен, запечатан плик, с посочен адрес за кореспонденция и по възможност телефон, факс и електронен адрес. - адрес: Община Карнобат, град Карнобат, 8400, бул. „България” № 12; - име, адрес, телефон, факс и електронен адрес на участника. СЪДЪРЖАНИЕ НА ОФЕРТАТА Офертата задължително трябва да съдържа: 1. Административни сведения 2. Посочване на ЕИК съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър. 3. Декларация по чл. 47, ал.1, т. 1, ал. 2, т. 2, т. 5 и ал. 5, т. 1 от ЗОП за участници установени/регистрирани в Република България, попълнена по образец, съгласно Приложение 1 4. Декларация по чл.47, ал.1, т. 2, т. 3, ал. 2, т. 1, т. 3 и т. 4, ал. 5, т. 2 от ЗОП за участници установени/регистрирани в Република България, попълнена по образец, съгласно Приложение 2 5. Предложение за изпълнение на услугата, отговарящо на изискванията на Възложителя и попълнено по образец, съгласно Приложение 3 6. Заверено от участника копие на Лиценз за извършване на застрахователна дейност, издаден от компетентен орган и заверено копие от допълнителен лиценз (ако има такъв) за съответния/те вид/ове застраховка/и 7. Ценово предложение, попълнено съгласно Приложение 4 8. Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан и подпечатан от участника.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

13/09/2013