Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столичана община, ул. "Московска" № 33, За: Петър Милев – гл. експерт в дирекция „ОЗГВООС”; Милена Сръндева - дирекция "Обществени поръчки и концесии", Република България 1000, София, Тел.: 02 9377213; 02 9377252, E-mail: msrandeva@sofia.bg

Място/места за контакт: гр. София, ул. "Париж" № 3

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: http:/sofia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Строително-ремонтни работи, свързани с ремонт на покрив и подмяна на дограма на част от сградите, обитавани от животни в Зоологическата градина – София”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съобразно изискванията за изпълнението на поръчката. Посочената прогнозна стойност е с включен ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

240000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Зоологическа градина - София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

І. Изисквания към поръчката: 1. Срокът за изпълнение на поръчката е до 90 календарни дни от датата на сключване на договора. ІІ. Изисквания към участника: 1. Да притежава опит в извършването на дейности със сходен на настоящата поръчка предмет. 2. Да разполага минимум с едно техническо лице със специално техническо образование.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

16/09/2013 12:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Административни сведения за лицето, което прави предложението - Образец № 1, към който да се приложат: а) копие от документ за самоличност - ако участникът е физическо лице; б) посочване на ЕИК по смисъла на Закона за търговския регистър. 2. Ценово предложение - Образец № 2, придружено с остойностени количествени сметки. 3. Срокът на валидност на офертите не трябва да бъде по-кратък от 60 календарни дни, считано от крайния срок за подаване на офертите. 4. Списък с не по-малко от два договора за изпълнени строителни или ремонтни работи през последните три години, придружени с референции. 5. Копие от документи, удостоверяващи образованието на лицето със специално техническо образование. 6. Списък на техническите лица, отговарящи за изпълнение на ремонтните дейности. Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” № 33, фронт-офис. Върху плика се посочва: участник, адрес за кореспонденция, телефон, факс и електронен адрес, както и наименование на поръчката. При сключване на договора за обществена поръчка, участникът, определен за изпълнител, е длъжен да представи: а) Свидетелство за съдимост; б) Декларация за липса на обстоятелствата по чл.47, ал.5; в) Документ за платена гаранция в размер на 2% от стойността на договора (без ДДС) в една от следните форми: - парична сума, внесена по IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33008301, BIC: SOMB BGSF, „Общинска банка” АД, клон “Врабча”, ул. ”Врабча” № 6, на името на Столична община, Дирекция “Финанси”; или - банкова гаранция, издадена в полза на Възложителя. Гаранцията за изпълнение се представя единствено от спечелилия участник. Образците, количествените сметки и спецификациите са публикувани на сайта на Столична община - www.sofia.bg, в секция "Електронна община", "Обществени поръчки и съобщения".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

16/09/2013