Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" №33, За: Евгения Захариева, Р.България 1000, София, Тел.: 02 9041365, E-mail: ezaharieva@sofia.bg, Факс: 02 9377467

Място/места за контакт: Дирекция "Обществени поръчки и концесии", ул. "Париж" №3

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: www.sofia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на консумативи и оборудване на обект: „Депо за неопасни отпадъци Садината”, част от проект: „Интегрирана система от съоръжения за третиране на битови отпадъци на Столична община” в т.ч. и монтаж, по обособени позиции.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45252130

Описание:

Оборудване на пречиствателна станция


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

За обособена позиция №1 – „Доставка и монтаж на оборудване”, съгласно количествена сметка. За обособена позиция № 2 – „Доставка на консумативи”, съгласно количествена сметка.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

60000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания към участниците: 1. За обособена позиция №1 „Доставка и монтаж на оборудване”: 1.1.Участникът да е изпълнявал дейности, сходни с предмета на поръчката – доставка и монтаж на оборудване за ВиК системи и/или строително монажни работи на ВиК системи; За доказване на изискването участниците следва да представят - списък с договори за строително монажни работи на ВиК системи и/или доставка и монтаж на оборудване за ВиК системи, изпълнени през последните 3 години, считано от крайната дата, определена за подаване на оферти по настоящата обществена поръчка. Посочените в списъка договори следва да са с приложени референции с посочена стойност, обхват на дейностите за съответния договор, дата и място на строителството, както и дали е изпълнено професионално и в съответствие с нормативните изисквания. 1.2. Участникът да има валидна застраховка „Професионална отговорност”, съгласно чл.171 от ЗУТ в съответствие с Наредбата за условията и реда за задължително застраховане в проектирането и строителството на обекти от II категория; За доказване на изискването участника прилага копие от валидна застраховка „Професионална отговорност”, съгласно чл.171 от ЗУТ за строителство на обекти II категория. 1.3. Участникът да е вписан в Централния регистър на Камарата на строителите. За доказване на изискването участникът прилага копие на удостоверение за регистрация в Централния регистър на Камарата на строителите или еквивалент; 2. За обособена позиция № 2 „Доставка на консумативи” – няма минимални изисквания за икономическо и финансово състояние и техническите възможности и квалификация на участниците.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

19/09/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта трябва да съдържа: В случай че участника подава оферта за обособена позиция № 1: 1. Списък на документите в офертата 2. Административни сведения - Образец №1 3. Ценово предложение (Образец №2.1) 4. Документи, съгласно т.1.2. от Раздел III Изисквания за изпълнение на поръчката В случай че участника подава оферта за обособена позиция № 2: 1. Списък на документите в офертата 2. Административни сведения - Образец №1 3. Ценово предложение (Образец №2.2) Когато участникът в процедурата е чуждестранно физическо или юридическо лице или техни обединения, всички документи на езици, различни от български, се представят и в превод на български език. ВСЕКИ ЕДИН ОТ ДОКУМЕНТИТЕ, СЪДЪРЖАЩИ СЕ В ОФЕРТАТА СЛЕДВА ДА БЪДЕ ПОДПИСАН ОТ ПРЕДСТАВЛЯВАЩИЯ УЧАСТНИКА ИЛИ УПЪЛНОМОЩЕНО ОТ НЕГО ЛИЦЕ. Oбразци №1 и № 2.1, 2.2 са публикувани на интернет адреса на Столична община www.sofia.bg (в секцията Електронна община, "Обществени поръчки и съобщения") Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” №33, фронт-офис. При подписване на договора, задължително се представя свидетелство за съдимост, декларация по чл.47, ал.5, документ за регистрация на участника, съгласно изискванията на националното му законодателство и документ за гаранция за изпълнение в размер на 1% от стойността на договора в една от следните форми: - банкова гаранция или - парична сума, внесена по банков път на името на Столична община, Дирекция “Финанси” по една от следните сметки: Сметка в лв (BGN) IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33008301 BIC Code: SOMBBGSF Наименование на банката: Общинска банка, клон Врабча, ул. ''Врабча'' № 6. Прогнозната стойност е 60 000 лв. без ДДС, разпределени, както следва: • За обособена позиция № 1 „Доставка и монтаж на оборудване” - 50 000 /петдесет хиляди/ лв. без ДДС; • За обособена позиция № 2 „Доставка на консумативи” - 10 000 /десет хиляди/ лв. без ДДС. Срок на договора: за обособена позиция №1 до 20 календарни дни, считано от датата на подписване на договора; за обособена позиция №2 до 20 календарни дни, считано от датата на подписване на договора. Всеки участник може да подаде оферта за една или за две обособени позиции.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

09/09/2013