Версия за печат

BG-Силистра

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Силистра, ул."Симеон Велики" №33, За: По отношение на поръчката- Г.Горанова – Началник отдел „ОЗСПС”, тел. 086 816 300; По отношение на процедурата - Ирина Николова, тел. 086 816260, РБългария 7500, Силистра, Тел.: 086 816260, E-mail: op_silistra@abv.bg, Факс: 086 823343

Място/места за контакт: Дирекция "Правна"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.silistra.bg.

Адрес на профила на купувача: www.silistra.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка и монтаж на професионални перални машини за нуждите на ОЗСПС при Община Силистра

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

42716110, 42716120, 42931000

Описание:

Перално оборудване
Перални машини
Центрофуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Професионални перални машини - 2бр съгласно технически спецификации към поканата.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

27150 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.Силистра

NUTS:

BG325

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Съдържание на офертата. В офертата си участника представя: 1. Списък на приложените документи - подписан от участника. 2. Заверено копие на удостоверение от Търговския регистър към Агенцията по вписвания или посочен ЕИК на участника по чл. 23 от ЗТР. 3. Декларация съгласно чл. 47, ал. 1, т.1 от ЗОП, подписана от представляващия, съгласно актуалната регистрация на участника 4. Административни сведения за участника 5. Оферта, която съдържа: 5.1. Срок за изпълнение на поръчката - участникът посочва срока за изпълнение в календарни дни. 5.2. Предлагана цена – участникът посочва цена без и с ДДС, 5.3. Гаранционен срок - участникът посочва срока в месеци. 5.4. Срок на валидност на офертата - не по-малко от 60 (шестдесет) календарни дни. Срока на валидност е времето, през което лицата са обвързани с условията на направените от тях предложения. Възложителят може да изиска от класираните участници да удължат срока на валидност на предложенията си до момента на сключване на договора за обществената поръчка; 5.5. Следгаранционно обслужване 6. Декларация съгласно чл.56, ал.1, т.12 от ЗОП. 7. Декларация съгласно чл.56 , ал.1, т.8 от ЗОП. 8. Декларация за съгласие за подизпълнител. 9. Декларация със списък на офисите за гарационно и следгаранционно обслужване. 10. Документ доказващ, че участникът е оторизиран партньор за продажба и/или сервиз на производителя, при условие че същият не е производител. 11. Декларация, че доставените стоки ще бъдат нови и неупотребявани.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Най-ниска цена

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

09/09/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

В обществената поръчка могат да участват български или чуждестранни физически или юридически лица, включително техни обединения, които отговарят на изискванията, регламентирани от Закона за обществени поръчки и обявените изисквания от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ в настоящата документация и покана за обществената поръчка. Всеки участник може да представи само една оферта. 1. Не се допуска представянето на варианти на офертата. 2. Не се допуска едно и също физическо или юридическо лице да участва едновременно в две обединения, които се участници в процедурата, или да участва в процедурата самостоятелно и в обединение. 3. Всеки участник в процедурата за възлагане на обществената поръчка е длъжен да заяви в офертата си дали при изпълнението на поръчката ще използва и подизпълнители. 4. Лице, което е дало съгласието си и фигурира като подизпълнител в офертата на друг участник, не може да представя самостоятелно оферта. 5. Не може да участва във възлагането на обществената поръчка лице, съответно ВЪЗЛОЖИТЕЛЯТ ще отстрани от участие в процедурата всеки участник, при който е налице някое от следните обстоятелства: 5.1. Осъден с влязла в сила присъда, освен ако е реабилитиран за: престъпление против финансовата, данъчната или осигурителната система, включително изпиране на пари, по чл.253 – 260 от Наказателния кодекс; за подкуп по чл. 301 307 от Наказателния кодекс; за участие в организирана престъпна група по чл. 321 и 321а от Наказателния кодекс; за престъпление против собствеността по чл.194 – 217 от Наказателния кодекс; за престъпление против стопанството по чл.219 – 252 от Наказателния кодекс. 5.2. Който е осъден с влязла в сила присъда за престъпление по чл.313 от Наказателния кодекс във връзка с провеждане на процедури за възлагане на обществени поръчки.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

05/09/2013