BG-Балчик

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Балчик, пл.,,21-ви септември" № 6, За: Милен Йорданов, Р. България 9600, Балчик, Тел.: 0579 71036, E-mail: mayor@balchik.bg

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.balchik.bg.

Адрес на профила на купувача: www.balchik.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Предоставяне на цифрова мобилна телефонна услуга клас „GSM” и свързани специализирани услуги и доставки по ползването на мобилни телефонни мрежи за нуждите на Общинска администрация- гр. Балчик”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

64212000

Описание:

Мобилни радиотелефонни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

съгласно документацията

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

60000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Балчик

NUTS:

BG33

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Минималните изисквания, на които трябва да отговаря предложението на кандидата: .Разговорите в групата на общината да бъдат безплатни; . Представяне и притежание за целия период на поръчката на индивидуалния лиценз за осъществяване на далекосъобщения чрез обществена далекосъобщителна подвижна клетъчна мрежа по стандарт GSM, изградена от Държавната комисия по далекосъобщения. Забележка: Предложения, които не отговарят на минималните изисквания ще бъдат оставени без разглеждане! . ИЗИСКВАНИЯ КЪМ СЪДЪРЖАНИЕТО НА ОФЕРТАТА. Всяка оферта трябва да съдържа: - Попълнена съгласно образеца оферта Приложение 1; - Данни за лицето, което прави предложението – представяне на ЕИК за лицата, вписани в Търговския регистър /за служебна проверка/ или друг документ удостоверяващ правосубектността на участника; - Копие от Лиценз за осъществяване на дейността, издаден от Комисия за регулиране на съобщенията; - Административни сведения – Приложение 2; . ИЗИСКВАНЕ ЗА ПОСОЧВАНЕ СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ОФЕРТИТЕ. Срокът на валидност на офертите не може да е по малък от 60 календарни дни. . ИЗИСКВАНЕ ЗА ПОСОЧВАНЕ НА ЦЕНИ БЕЗ ВКЛЮЧЕН ДДС. Всички посочени от участника цени следва да са без включен ДДС. . ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ НЕ ПРИЕМА ВАРИАНТИ НА ОФЕРТАТА ИЛИ ЧАСТИ ОТ НЕЯ. Нарушаване на последното ще представлява самостоятелно основание за отстраняване на офертата на участника.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Съгласно документацията

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

23/08/2013 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

www.balchik.bg

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

23/08/2013