Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Български пощи" ЕАД, ул. "Акад. Стефан Младенов", №1, бл. 31, За: Ивелин Славов, Република България 1700, София, Тел.: 02 9493234, E-mail: i.slavov@bgpost.bg, Факс: 02 9625329

Място/места за контакт: Дирекция "Правна дейност"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.bgpost.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.bgpost.bg/?cid=36.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Извършване на заваръчно-монтажни и шлосеро-механични операции за ремонт на фургони на товарни автомобили, собственост на „Български пощи” ЕАД”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50114000

Описание:

Услуги по техническо обслужване и ремонт на товарни автомобили


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

- цялостен ремонт на ходовата част на шасито и основата на фургонната част, както на крепежните връзки, така и на страничните стени на фургоните; - извършването на заваръчно-монтажни и шлосеро-механични операции за ремонт на фургони на товарни автомобили, трябва да запази оригиналната заводска конструкция и да запази ненарушената цялост на електрическата инсталация на автомобилите; - Извършването на заваръчно-монтажни и шлосеро-механични операции става само с влагане на нови материали и използване на стандартизирани електроди първо качество и прецизно изпълнение на заваръчните операции.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

50000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ЦУ "Български пощи" ЕАД, 1700 София, ул. "Акад. Стефан Младенов" №1, бл.31

NUTS:


ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Техническите изисквания и условия за изпълнение на поръчката са подробно описани в Приложение №2, което може да бъде намерено в профила на купувача, посочен в настоящaтa публична покана. Офертата трябва да съдържа: 1.Данни за лицето, което прави предложението, включително ЕИК по Булстат и банкови сметки.2.Техническо предложение за изпълнение предмета на поръчката, съгласно изискванията на възложителя. 4.Срок за подмяна при рекламация и/или отстраняване на констатиран дефект. 5. Ценово предложение, включващо предложена единична цена за нормо/час в лв. без ДДС и % отстъпка в цените на материали и консумативи. 6.Срок на валидност на офертата. Предложение за изпълнение на поръчката, което не отговаря на изискванията на възложителя се отстранява от длъжностните лица. Адрес за подаване на оферта: София, ул. "Акад. Стефан Младенов", №1, бл. 31, п.к. 1700, Български пощи ЕАД Задължителни квалификационни изисквания към Кандидата: - Сертификат за внедрена система за управление по качеството ISO 9001:2008 или еквивалентен;

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Ккомпл = K1+K2+K3 , където К1 – Предложена единична цена за нормо/час в лв. без ДДС К2 – % отстъпка в цените на материали и консумативи К3-Гаранционен срок на услугата, свързана с поддръжката на техническата изправност Ki = Ai x Bi Стойностите на всеки от посочените показатели се получават по следния начин: К1 – предложена единична цена за нормо/час в лв. без ДДС – представлява съотношението между предложената най-ниска цена от участник в процедурата към предлаганата цена на всеки един от участниците, умножено с тегловен коефициент 50. К2 – % отстъпка в цената на вложените материали и консумативи – представлява съотношението между предложения от участника % отстъпка към най-високия % отстъпка предложен от участника в процедурата, умножено с тегловен коефициент 30. К3 – гаранционен срок на услугата в месеци, свързан с ремонта на фургоните – представлява съотношението между предложения гаранционен срок на всеки един от участниците в процедурата към максималния гаранционен срок предложен от участник в процедурата, умножено с теглови коефициент 20. Участникът е задължен да посочи най-малко 6 месеца гаранция на ремонта на фургоните. Комисията класира участниците на база комплексна оценка, получена като сбор от стойностите на съответните оценки: К комплесна оценка = K1+K2+K3 За оценка на офертите комисията прилага формулите в таблицата. На първо място се класира участникът, получил най-висока комплексна оценка. При равенство на комплексната оценка, на първо място се класира участникът с най-висока стойност по К2. Максималната комплексна оценка е 100 точки.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

27/08/2013 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Възложителят осигурява пълен достъп по електронен път до всички приложения на публичната покана на интернет адреса си: www.bgpost.bg, в раздел "Профил на купувача".Всеки участник може да подаде оферта за повече от една обособена позиция.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

27/08/2013