Версия за печат

BG-Габрово

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Габрово, пл. "Възраждане" № 3, За: инж. В.Султанова - гл. експерт дирекция ИЕ, Република България 5300, Габрово, Тел.: 066 818333, E-mail: v.sultanova@gabrovo.bg, Факс: 066 809371

Място/места за контакт: Община Габрово, Дирекция "Инфрастуктура и Екология"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.gabrovo.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.gabrovo.bg/articles/index/lang:bg/p:166.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Публична покана за обществена поръчка с предмет: „Газифициране на общински сгради в гр. Габрово по 3 обособени позиции ” /инженеринг/ Целта на поръчката е: инженерингово изпълнение на газификация на 4 броя детски градини (ЦДГ «Радост» - база1 и база2; ЦДГ «Перуника» база1 и база2) и 1 брой Детска ясла «Първи юни», включващo изготвяне на инвестициони проекти, изграждане на подземно положени външни газопроводи след ГРИТ (газо-регулиращи и измервателни табла) на границата на имота, собственост на газовото дружество, и вътрешни газоснабдителни инсталации за съществуващи котелни на сградите, съгласно приложена техническа спецификация и техническо задание. Обектите са групирани в 3 обособени позиции, както следва: Обособена позиция 1 – Газифициране на общински сгради – ЦДГ «Радост» база 1 и ЦДГ «Радост» база 2; Макс. финансов ресурс за дейностите - ДГ Радост база 1 – 16 400 лв. без ДДС Макс. финансов ресурс за дейностите - ДГ Радост база 2 – 18 800 лв. без ДДС Обособена позиция 2 – Газифициране на общински сгради – ЦДГ «Перуника» база 1 и ЦДГ «Перуника» база 2; Макс. финансов ресурс за дейностите - ДГ Перуника база 1 – 16 900 лв. без ДДС Макс. финансов ресурс за дейностите - ДГ Перуника база 2 – 19 700 лв. без ДДС Обособена позиция 3 – Газифициране на общински сгради – ДЯ «Първи юни». Макс. финансов ресурс за дейностите – 27 000 лв. без ДДС Участниците могат да участват и подават оферти за всяка една от обособените позиции както и за всички позиции едновременно. Оферти за част от обхвата на обособените позиции не подлежат на разглеждане. Инвестиционните проекти се разработват във фаза Работен проект, по части: Машинно-технологична, Вентилации, Електро, КИП и А, Пожарна безопасност, План за безопасност и здраве и подробна количествено-стойностна сметка. Изготвените инвестиционни проекти се съгласуват от газовото дружество, Общинският експертен съвет по устройство на територията /ОЕСУТ/ към Община Габрово, след което се издават Разрешения за строеж. Строително - монтажните работи започват след датата на влизане в сила на издадените за всеки обект поотделно Разрешения за строеж. Същите трябва да се придържат към Техническата спецификация и Техническото задание. Срокът за изпълнение на поръчката за цялостно изграждане на обектите, включително времето за проектиране се посочва в общата оферта и не може да бъде повече от два месеца за обособената позиция.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45333200

Описание:

Монтажни работи на газомери на газови инсталации


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Максимална стойност на поръчката: 98 800 лева (деветдесет и осем хиляди и осемстотин) без ДДС

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

98800 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

на територията на град Габрово

NUTS:

BG322

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

За допускане до участие в настоящата процедура всеки участник задължително представя: 1. Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан от представляващия участника или от упълномощено от него лице. 2. Документи за правосубектност на участника: копие от документа за регистрация, заверено с подпис и печат на лицето, представляващо дружеството, или Единен идентификационен код (ЕИК) съгласно чл. 23 от Закона за Търговския регистър, когато Участникът е юридическо лице или едноличен търговец; копие от документа за самоличност, когато Участникът е физическо лице; когато Участникът в процедурата е обединение, което не е юридическо лице, документите се представят от всяко физическо или юридическо лице, включени в обединението. 3. Оферта – по Образец №1 4. Ценова оферта – по Образец №2 5. Попълнена примерната количествена сметка (Приложения № 1-5) 6. Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл.47, ал.1 и ал.2 от ЗОП (по Образец №3). 7. Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл.47,ал.1, т.1 и ал.2, т.2 и т.5 от ЗОП (по Образец №4). 8. Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл.47, ал.5 от ЗОП (по Образец №5). 9. Декларация за приемане условията на проекта на договор (по Образец №6). 10. Декларация за оглед на обектите (по Образец №8). 11. Удостоверения за проектантска правоспособност на проектантите, които ще разработват проектните решения 12. Заверено копие от актуален лиценз за регистрация в Централния професионален регистър на строителя - за строежи първа група, минимум IV-тa категория или еквивалент за чуждестранни участници. 13. Заверено копие от валидна застраховка "професионална отговорност" съгласно чл.171 от ЗУТ или еквивалент за чуждестранни участници. 14. Заверени копия от актуални Лицензи за работа с газ и водогрейни котли, издадени от Държавната агенция по метрология и технически надзор. 15. Декларации за съответствие/сертификати на основни материали и оборудване – горелки, газов тракткотел (където се подменя), газсигнализатор, газова арматура) В условията на проекта на договор, се предвижда разсрочено плащане на инженеринговата дейност, съответно едно плащане до края на 2013 г. и остатъка до май 2014 г. Това е задължително условие за участниците.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Показателите, формиращи комплексната оценка (КО) на офертите са: (ТП) – Технически показател - качество и обоснованост на техническата оферта на участника; максимална стойност – 60 точки (ПЦ) – Показател за цена; максимална стойност – 40 точки Комплексната оценка (КО) на офертата на участника се изчислява по формулата: (КО) = (ТП) + (ПЦ); максимална стойност – 100 точки. Участникът, събрал най-много точки на Комплексната оценка (КО) се класира на първо място. Подробно описание на методиката може да бъде намерено като приложение към публичната покана на интернет страницата на Община Габрово, в раздел "Обществени поръчки".

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

22/08/2013 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик с придружително писмо и всички необходими документи в деловодството на Община Габрово. Пликът с офертата следва да съдържа следния надпис: ОФЕРТА Община Габрово гр. Габрово 5300; пл. ”Възраждане ” № 3 за: «Газифициране на общински сгради в гр.Габрово по 3 обособени позиции» /инженеринг/ ........................................................................................................................................... /име на Участника, адрес за кореспонденция, / ....................................................................................................................................................... /лице за контакт, телефон, факс и електронен адрес/ Срокът на валидност на офертата не може да бъде по-малък от 90 календарни дни считано от крайния срок за получаване на оферти.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

21/08/2013