Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална здравноосигурителна каса, ул. "Кричим" No1, За: Ирена Павлова, България 1407, София, Тел.: 02 9659344, E-mail: ipavlova@nhif.bg, Факс: 02 9659165

Място/места за контакт: София 1407 ул. "Кричим" No1

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nhif.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nhif.bg/web/guest/63.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

ОБНОВЯВАНЕ И ЕДНОГОДИШНА ПОДДРЪЖКА НА АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР НА SYMANTEC В ЦУ НА НЗОК И 28 РЗОК

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

48732000

Описание:

Софтуерни пакети за защита на данни


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1735 броя лицензии

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:


МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ЦУ на НЗОК и 28 РЗОК

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Обновяване, инсталиране и настройка на доставените лицензи в ЦУ на НЗОК и 28-те РЗОК от Изпълнителя; Преминаване към нови версии на продуктите и нови антивирусни дефиниции в ЦУ на НЗОК и 28 РЗОК съобразно инфраструктурата и използваните ОС; В рамките на срока на лиценза да се доставят и инсталират безплатно всички нови версии и актуализации на антивирусния софтуер след официалното му публикуване; Оказване на техническа помощ и сервизна поддръжка на продуктите и инсталираната хардуерна анти-спам защита на Symantec по телефон или на място в ЦУ на НЗОК и 28 РЗОК; Осигуряване на висококвалифицирана специализирана помощ, включително и на място при искане на Възложителя, при възникване на инциденти и констатирани от Възложителя вирусни и други атаки в ЦУ на НЗОК и 28 РЗОК . Базова поддръжка (Basic Support) от производителя по телефон, ел. поща и др.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

14/08/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Подробна информация относно изискванията, съгласно утвърдените технически изисквания и указания е изложена в профила на купувача, неразделна част към настоящата покана.Офертите се представят всеки работен ден от 9,00 до 17,30 ч. до срокът, посочен в Публичната покана, в деловодството на Централно управление на “Национална здравноосигурителна каса” на адрес: гр. София 1407, ул. ”Кричим” № 1, лично, чрез куриерска фирма или по пощата чрез известие за доставяне.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

14/08/2013