Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул."Московска"№33, За: Блага Живкова, България 1000, София, Тел.: 02 9377545, E-mail: bjivkova@sofia.bg, Факс: 02 9377312

Място/места за контакт: Дирекция "Обществени поръчки и концесии", ул. " Париж " №3, стая №106

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.sofia.bg/pressecentre/press.asp?open=12.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на консумативи (тонер касети) за принтери и многофункционални устройства за нуждите на централната администрация на Столична община и на Столичен общински съвет Поръчката включва извършване на доставки на консумативи (тонер касети) за принтери и многофункционални устройства за нуждите на централната администрация на Столична община и на Столичен общински съвет и обратно изкупуване на използваните тонер-касети. Доставките са периодични, по предварителна заявка. Техниката, за която ще се извършват доставки на консумативи е посочена в приложения към документацията списък.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

30125100

Описание:

Касети с тонер


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

В Документацията за участие са посочени прогнозни количества, като Възложителят не е задължен да заяви консумативите в този обем, а в случаите на обратно изкупуване - не е задължен да издаде използваните консумативи в посочения обем.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:


МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Място на доставката – гр. София, ул. “Московска” № 33, Столична община.

NUTS:

BG412

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Консумативите трябва да бъдат нови (нерециклирани), оригинални за съответната техника, посочена в приложения към документацията списък, за максимален брой страници (максимален капацитет) и да притежават стикер, удостоверяващ техния произход. Към момента на доставката консумативите трябва да бъдат с остатъчен срок на годност не по - малък от 75% от целия срок на годност. Всяка доставка трябва да се придружава със сертификати за качество (декларации за съответствие) за консумативите. При доставка се извършва тестване на произволен вид тонер, за съответствие с печатното устройство, за което е предназначен. За същото се съставя констативен протокол подписан от представители на Изпълнителя и Възложителя. Доставките трябва да се извършват комплексно, по предварителната заявка, по видове консумативи за съответната техника. При всяка доставка на консумативи трябва да се изкупуват обратно събраните към този момент използвани тонер-касети. 2. Срокът за изпълнение на поръчката е до сключване на договор, за доставка на консумативи (тонер касети) за принтери и многофункционални устройства за нуждите на централната администрация на Столична община и на Столичен общински съвет, след провеждането на открита процедура. 3. Общата стойност на поръчката е до 66 000 лв. без ДДС (79 200 лв. с ДДС). 4. Гаранцията за изпълнение е в размер на 3 % от прогнозната стойност на договора без ДДС и се представя при подписване на договора във вид на банкова гаранция (оригинал) или платежен документ (платежно нареждане) за парична сума, внесена по банкова сметка на Столична община IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33 00 83 01, BIC код: SOMBBGSF, Общинска банка, клон “Врабча”, ул.”Врабча” № 6, на името на Столична община, дирекция “Финанси”.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Офертите на участниците ще бъдат оценявани по критерия „икономически най-изгодна оферта” при показатели за определяне на комплексната оценка както следва: Цена – 85 точки Цена за обратно изкупуване – 10 точки Срок за доставка – 5 точки Оценяването ще се извърши съгласно Методиката за определяне на комплексната оценка на офертите, посочена в Раздел ІІІ на Документацията за участие. Оценяват се общата цена за извършване на доставките и общата цена за обратно изкупуване, формирани на база предложените от участниците единични цени (без ДДС) за съответните видове консумативи при зададени от Възложителя прогнозни количества.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

04/07/2013 10:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1.Изисквания към участниците. Участниците трябва да отговарят на следните минимални изисквания: 1.1. През последните три години (2010, 2011 и 2012 г.), в зависимост от датата, на която е учреден или е започнал дейността си, участникът да има изпълнени поръчки за доставки, подобни на настоящата поръчка, на обща стойност минимум 90 000 (деветдесет хиляди) лв. 1.2. За последните 3 години, считано до крайната дата за получаване на оферти да са изпълнили най-малко 1 (един) договор за доставка на аналогични на предмета на поръчката консумативи, като задължително представят препоръка за него . 1.3. Участникът да осигури най-малко едно лице, което да е ангажирано с осъществяване на доставките и отговорно за контрол на качеството при извършването им.. 1.4.Участникът трябва да разполага най-малко с 1 (едно) товарно транспортно средство за извършване на доставките. 2. На интернет адреса на Столична община: http://www.sofia.bg/, раздел Електронна община, "Профил на купувача": http://www.sofia.bg/pressecentre/press.asp?open=12, до изтичането на срока на валидност, посочен в раздел ІV на настоящата Публична покана, се предоставя достъп по електронен път до Документацията за участие, съдържаща указания за участие, образци на документи, необходими за подготовка на офертата, проект на договор и списък на принтери и многофункционални устройства, използвани от Столична община и Столичен общински съвет, за които ще се извършват доставки на консумативи. 3.Срокът на валидност на офертите се определя на 60 календарни дни, считано от крайния срок за получаване на оферти. 4. Офертата се представя в запечатан, непрозрачен плик. Върху плика се посочва: участник, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес, както и наименование на поръчката. Офертите за участие се подават в Столична община на ул. „Московска" №33, фронт-офис. 5. Офертата се изготвя в съответствие с изискванията и указанията, посочени в Документацията за участие. 6. При сключване на договора, участникът определен за Изпълнител, трябва да представи: • гаранция за изпълнение в размер на 3 % от прогнозната стойност на договора без ДДС; • документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП. • декларации за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

03/07/2013