Версия за печат

BG-Вълчи дол

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Вълчи дол, пл. "Христо Ботев" №1, За: Даниела Петкова, Р България 9280, Вълчи дол, Тел.: 05131 2315, E-mail: oba_valchidol@mail.bg, Факс: 05131 3450

Място/места за контакт: гр. Вълчи дол, пл. "Христо Ботев" №1

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.valchidol-bg.com.

Адрес на профила на купувача: http://www.valchidol-bg.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Залесяване и поддържане на 80,11 дка горска култура в неземеделски земи общинска собственост в землището на гр. Вълчи дол в местността „Средни боища” -10,732 дка и местността „Бешпунар” 20,003дка, землището на с.Брестак в местността „Меше Кенар” -12 дка и в землището на с.Звънец в местността- „Рибен Гръб”-37,376дка. Точното местонахождение на обекта е Република България, Община Вълчи дол, с. Брестак, с.Звънец и гр. Вълчи дол. Дейностите обхващат период от три години.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

77231600

Описание:

Услуги по залесяване


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Залесяване и поддържане на 80,11 дка горска култура в неземеделски земи общинска собственост на четири имота с обща площ 87,005 дка, от която годна за залесяване 80,11дка, включващо следните дейности: - Подравняване на площта - почвоподготовка предвидена в технологичния план за залесяване на всеки обект; - осигуряване, транспортиране и съхранение на необходимите фиданки предвидени в технологичния план за всеки обект; - залесяване на фиданките предвидени в технологичния план за залесяване за всеки обект; - първоначално отглеждане на зелесените култури; - последващо отглеждане на създадените култури; - попълване при необходимост на създадените култури до необходимия процент прихващане, съгласно утвърдена от РДГ „Варна” количествена сметка и технологични планове за обектите.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

42874 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

община Вълчи дол

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

В процедурата за възлагане на обществената поръчка могат да участват всички български или чуждестранни физически и/или юридически лица, включително и техни обединения, които отговарят на изискванията, посочени в Закона за обществените поръчки на РБългария и обявените изисквания от Възложителя в Изисквания и указания за участие.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/07/2013 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

http://www.valchidol-bg.com

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

05/07/2013