Версия за печат

BG-Панагюрище

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Панагюрище, пл."20-ти април"№13, За: Мария Станкова, Юлия Николова, Република България 4500, Панагюрище, Тел.: 0357 60041, E-mail: obstina@abv.bg, Факс: 0357 63068

Място/места за контакт: Общинска администрация -Панагюрище

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.panagyurishte.org.

Адрес на профила на купувача: http://panagyurishte.org/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=53&Itemid=44.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Процедура за избор на изпълнител за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Осигуряване на цифрови телекомуникационни услуги за нуждите на община Панагюрище по две самостоятелно обособени позиции: - Обособена позиция 1. ”Осигуряване на цифрови мобилни телефонни услуги по стандарт GSM/UMTS и специализирани услуги, свързани с ползването на мобилни телефонни мрежи ” и - Обособена позиция 2. ”Осигуряване на фиксирана телефонна мрежа и предоставяне на гласова телефонна услуга”,за срок от две години.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

64212000, 64211000

Описание:

Мобилни радиотелефонни услуги
Обществени телефонни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Пълният обхват на поръчката за услуга по Обособена позиция 1 ”Осигуряване на цифрови мобилни телефонни услуги по стандарт GSM (Глобална система за мобилна комуникация)/UMTS (Универсална система за мобилна комуникация) и специализирани услуги, свързани с ползването на мобилни телефонни мрежи” за 140 абоната чрез SIM-карти. Прогнозната стойност на поръчката за обособена позиция 1 е 45 000,00лв. Пълният обхват на поръчката за услуга по обособена позиция 2 „Осигуряване на фиксирана телефонна мрежа и предоставяне на гласова телефонна услуга ” включва следните услуги: 1. Избор на оператор на обществена фиксирана телефонна мрежа за предоставяне на гласова телефонна услуга с обем: 36 броя директни/прави/ POTS телефонни поста и ISDN BRI EURO POINT TO POINT – 6 бр. с автоматичен вход от 60 публични номера, разположени в обектите на възложителя в гр. Панагюрище и населените места на територията на Община Панагюрище, заедно с определен пакет от допълнителни услуги, позволяваща реализацията на комутируеми връзки в корпоративна група от мрежата на оператора; Прогнозната стойност на поръчката за обособена позиция 2 е 15 000,00лв.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

60000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Панагюрище,област Пазарджик

NUTS:

BG423

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

За Обособена позиция 1. ”Осигуряване на цифрови мобилни телефонни услуги по стандарт GSM/UMTS и специализирани услуги, свързани с ползването на мобилни телефонни мрежи ” Възложителят определя минимални изисквания, според които участникът следва да: а). има документ, издаден от Комисията за регулиране на съобщенията въз основа на приложимото законодателство, който удостоверява правата на участника да осъществява дейността, предмет на поръчката; б). има Удостоверение, издадено от КРС за покритие на територията и населението на Република България; в). осигури възможност за запазване на мобилните номера, ползвани от Възложителя при промяна на доставчика на мобилната телефонна услуга. г). осигури възможност за контрол и лимит на изходящите разговори, проведени от Възложителя. За обособена позиция 2 „Осигуряване на фиксирана телефонна мрежа и предоставяне на гласова телефонна услуга ” ,Възложителят определя минимални изисквания, според които участникът следва да: а). бъде действащ на телекомуникационния пазар обществен телекомуникационен оператор, притежаващ Разрешение за ползване на индивидуално определен ограничен ресурс-номера за осъществяване на обществени електронни съобщение чрез обществена електронна съобщителна мрежа и предоставяне на фиксирана телефонна услуга издадено от Комисия за регулиране на съобщенията. б). осигури възможност за запазване на географските номера, ползвани от Възложителя при промяна на адреса си в рамките на един географски национален код за направление. в). осигури възможност за контрол и лимит на изходящите разговори, проведени от Възложителя.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

За обособена позиция 1. ”Осигуряване на цифрови мобилни телефонни услуги по стандарт GSM/UMTS и специализирани услуги, свързани с ползването на мобилни телефонни мрежи”, в оценката участва следните параметри: КО1 = К1 х 0.70 + К2 х 0.30, където • КО1 – комплексна оценка за обособена позиция 1; • К1 – оценка на Тарифен план 1, за обособена позиция 1; • К2 – оценка на Тарифен план 2, за обособена позиция 1; • 0.70 и 0.30 са коефициенти за тежест. По обособена позиция 2 „Осигуряване на фиксирана телефонна мрежа и предоставяне на гласова телефонна услуга”.Максималния брой точки, който може да получи всеки участник е 100, като оценката се извършва по следната формула: КО2 =МА +МД +МБ+МО+МД2 , където: КО2 - Комплексна оценка за обособена позиция 2 и 1. Месечна абонаментна такса за един телефонен пост – МА 30 т. 2. Безплатни минути месечно на номер извън групата към всички национални мобилни мрежи - МД 24 т. 3. Средна цена на минута разговор към всички национални мобилни и фиксирани мрежи в страната извън безплатните минути – МБ 30 т. 4. Брой безплатни минути месечно на номер извън корпоративната група към фиксираната мрежа на оператора – МО 8 т. 5. Брой безплатни минути месечно на номер извън корпоративната група към други национални фиксирани оператори – МД2 8 т. Методиката за определяне на комплексна оценка на офертите се намира на интернет адреса на Възложителя в раздел "Профил на купувача" към съответната публична покана.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

01/07/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всички документи свързани с настоящата поръчка, се намират на интернет адреса на Възложителя - www.panagyurishte.org в раздел "Профил на купувача" към съответната публична покана.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

29/06/2013