Версия за печат

BG-Панагюрище

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Панагюрище, пл."20-ти април" №13, За: инж.Димитър Бозаджиев - 0357 /60064;Славчо Мавров - 0887 364142, Република България 4500, Панагюрище, Тел.: 0357 60041, E-mail: obstina@abv.bg, Факс: 0357 63068

Място/места за контакт: Община Панагюрище

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.panagyurishte.org.

Адрес на профила на купувача: www.panagyurishte.org.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

“Подмяна водопровод на ул.Георги Петков" с. Левски, Община Панагюрище”. Поръчката представлява изпълнение на СМРР,представляващи подмана на съществуваща улична водопроводна мрежа заедно със СВО на ул.Георги Петков" с. Левски, Община Панагюрище. Ремонтираните участъци са: 1.ул."Георги Петков" - от републикански път ІІ-37, о.т.1 до о.т.16; 2.ул."Георги Петков" - от о.т.13 до о.т.42 ; Изпълнителят сам оценява и определя обема на необходимите видове и количества работи и ги изпълнява на свой риск и отговорност спазвайки техническите норми и изискванията по БХТПБ и БД. Основни видове работи са: • изрязване на асфалтова настилка в у-ка на изкопните работи. • изкопни и насипни работи; • пясъчна подложка; • възстановяване на трошенокаменна настилка с дебелина - 10 см., без възстановяване на асфалтовата настилка. За у-к ул."Георги Петков" - от републикански път ІІ-37, о.т.1 до о.т.16, водопровода да се подмени с тръби от PEND. pN 10, Ф 160 мм. За у-к ул."Георги Петков" - от о.т.13 до о.т.42, водопровода да се подмени с тръби от PEND. pN 10, Ф 110 мм. Към всеки прилежащ парцел да се изпълнят СВО от тръби PEND. pN 10, Ф 32 мм. без тротоарни спирателни кранове. Да се предвидят необходимите фасонни части и арматури. Да се предвиди и изпитване и дезинфекция на водопровода. Изпълнителя прилага КСС, като включва всички възможни разходи свързани с изпълнение на обекта.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45231300, 45232150

Описание:

Строителни и монтажни работи по общо изграждане на преносни водопроводи и канализация
Строителни и монтажни работи по общо изграждане на разпределителни водопроводи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Дължина участък - ул."Георги Петков" - от републикански път ІІ-37, о.т.1 до о.т.16 - около 140 м. Дължина участък - ул."Георги Петков" - от о.т.13 до о.т.42 - около 200 м.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

23300 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Панагюрище, с.Левски

NUTS:

BG423

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Валидно Удостоверение за вписване в Централния професионален регистър на строителя, съгласно Закона за камарата на строителите за изпълнението на строежи от ІV-та категория, ІV- ра група , ведно с талона към него – заверени копия от участника. 2.При сключване на Договора за обществената поръчка,участникът определен за изпълнител представя документи /оригинал/, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липса на обстоятелства по чл.47, ал.1, т.1 от ЗОП и декларация за липса на обстоятелства по чл.47, ал.5 от ЗОП.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

24/06/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Данни за лицето, което прави предложението-Административни сведения-образец №1; 2.Копие от документ за регистрация и ЕИК съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец; копие от документа за самоличност, когато участникът е физическо лице. 3. Валидно Удостоверение за вписване в Централния професионален регистър на строителя, съгласно Закона за камарата на строителите за изпълнението на строежи от ІV-та категория, ІV- ра група, ведно с талона към него – заверени копия от участника. 4. Декларация за запознаване с обекта - образец №2 5. Декларация по чл.47, ал.1 от Закона за обществените поръчки - образец №3; 6. Декларация по чл.47, ал.2 от Закона за обществените поръчки - образец №4; 7. Декларация по чл.47, ал.5 от Закона за обществените поръчки - образец №5; 8.Декларация - образец №6; 9.Офертен формуляр – образец №7 /приложение1- КСС/; 10.Декларация за приемане клаузите на проекта на Договора - образец №8; Срок на валидност на офертата – не по малка от 60 дни.; Съдържанието на офертата следва да се представя в запечатан непрозрачен плик в Центъра за информация и услуги на граждани- сграда общинска администрация – Панагюрище от Ваш представител, по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка или по куриер на адрес: гр.Панагюрище, пл.”20-ти Април”13.Върху плика се посочва: предмета на поръчката, името на участника, адрес за кореспонденция, телефон, по възможност факс и електронен адрес. Документацията за участие в обществената поръчка и информация за класирането след утвърждаване на протокола по реда на чл.101г.,ал.3 от Възложителя е на разположение на всички заинтересовани на следният интернет адрес: www.panagyurishte.org, Раздел "Профил на купувача".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

22/06/2013