Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национален статистически институт, ул. "Панайот Волов" № 2, За: Любен Калпаков, Република България 1038, София, Тел.: 02 9857613, E-mail: lkalpakov@nsi.bg, Факс: 02 9857225

Място/места за контакт: отдел "Правни дейности"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.nsi.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nsi.bg/obporachka.php?P=&SP=53#cont.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка, инсталация и гаранционна подръжка на счетоводен софтуер за нуждите на НСИ Предметът на поръчката включва и обучение на персонала на възложителя за работа със счетоводния продукт и трансфер на данните, въведени в базата данни на счетоводната програма, която НСИ ползва в момента, в базата данни на доставения и инсталиран счетоводен софтуер.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

48443000

Описание:

Софтуерни пакети за счетоводство


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Срок на действие на договора: една година от датата на въвеждане на счетоводния софтуер в експлоатация

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

50000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, ул. "П. Волов" № 2

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците да отговарят на следните условия: 1.да притежават документ, удостоверяващ авторските права и правата за поддръжка и актуализация на счетоводния софтуер (за производителите) или документ, удостоверяващ правото на участника да продава и поддържа счетоводния софтуер (за участниците, които не са производители); 2.да имат регистрация в Търговския регистър - валидно удостоверение за актуално състояние или посочен ЕИК; 3.да не са в ликвидация, несъстоятелност или в съответна процедура по обявяване на такава - декларация по чл. 47, ал. 1, т. 2 и т. 3 от ЗОП; 4.да имат техническа възможност за изпълнение на поръчката – да представят списък с най-малко един специалист с висше образование и минимум 2 години опит в областта на разработването/инсталацията/поддръжката на счетоводен софтуер, предназначен за едновременно ползване от най-малко 40 потребители едновеременно. Към списъка трябва да бъдат приложени: копие от диплома за висше образование, доказателства за минимум 2 години опит в областта на разработването/инсталацията/поддръжката на счетоводен софтуер, предназначен за едновременно ползване от най-малко 40 потребители едновеременно (списък на договорите, изпълнени от участника, с посочване на възложител, предмет и период на изпълнение, в които специалистът е участвал в разработването/инсталацията/поддръжката на счетоводен софтуер за едновременно ползване от най-малко 40 потребители едновеременно), трудов или граждански договор, удостоверяващ, че специалистът работи за участника; 5.други, подробно описани в Техническата спецификация. За доказване на горните условия е необходимо представянето на копия от удостоверяващите ги документи, заверени с “вярно с оригинала” и подпечатани или съответните декларации. Изисквания към офертата: Офертата се представя в запечатан, непрозрачен плик, върху който са отбелязани: наименованието на поръчката, данни за участника - име, адрес, телефон, факс, имейл, лице за контакти. Всяка оферта трябва да съдържа три отделни запечатани, непрозрачни и надписани плика, поставени в общия запечатан, непрозрачен и надписан плик, както следва: Плик №1 с надпис: „Документи за подбор”. В него се поставят документите, изискани от Възложителя, съгласно т.1 - 4 по-горе, отнасящи се до критериите за подбор на участниците. Плик № 2 с надпис: „Предложение за изпълнение на поръчката”. В него се поставя техническото предложение на участника, съобразно посочените в Техническата спецификация изисквания. Плик № 3 с надпис: „Предлагана цена”. В плика се поставя ценовата оферта на участника.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

17/06/2013 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

http://www.nsi.bg/oporachki.php и тел. 9857613 и 9857605 За целите на трансфера на данни от стария счетоводен продукт към новия - базата данни на ползвания в момента от НСИ продукт е изградена върху dBase.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

17/06/2013