Версия за печат

BG-Камено

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Камено, ул.Освобождение № 101, За: инж.Тодор Петров-зам.кмет на община Камено, РБългария 8120, Камено, Тел.: 05515 2093, E-mail: obshtina@kameno.bg, Факс: 05515 2480

Място/места за контакт: Общинска администрация

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.kameno.bg.

Адрес на профила на купувача: www.kameno.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на поръчката включва изготвяне на технически проекти за реконструкция на вътрешна водопроводна мрежа в с. Трояново и с.Тръстиково, Община Камено. Изпълнителят следва да извърши следните видове работи: - оглед на съществуващата мрежа на селищата - геодезическо заснемане на терена - изчисления на ВиК мрежата - изготвяне на работни чертежи с разположение на Главни и Второстепенни клонове по улици - изготвяне на трасировъчен план на ВиК мрежата - изготвяне на проект за възстановяване на настилките - изготвяне на проект за Временна организация на движението при изпълнение на строителството - изготвяне на План за пожарна безопасност - изготвяне на План за безопасност и здраве - изготвяне на цифров модел във формат DWG - изготвяне на Количествени сметки.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71322200

Описание:

Услуги по проектиране и конструиране на тръбопроводи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Техническите проекти да се изготвят съгласно Техническа спецификация, която е публикувана на интернет страницата на община Камено и е неразделна част от Публичната покана. Обхватът и съдържанието на изготвените технически проекти трябва да отговаря на изискванията на Наредба № 4 от 21.05.2001 г. към ЗУТ за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Камено

NUTS:

BG34

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Всяка оферта трябва да се представи в запечатан, непрозрачен плик и да съдържа следните документи: 1. Административни сведения (образец №1); 2. Копие от документ за регистрация или ЕИК съгласно чл.23 ЗТР за българско юридическо лице и ЕТ, документ за регистрация на чуждестранно лице съобразно националното му законодателство, а когато Участникът е физическо лице – копие от документ за самоличност; 3. Декларация за участие на подизпълнител/и (Образец №2). В случай на участие на подизпълнител, то същият следва да представи документи по т.2, т.4,т.6, т.7, т.8 4. Декларация от подизпълнителя (само ако ще се използва такъв - Образец №3); 5. Декларация за запознаване и приемане на клаузите на проекто-договора (Образец №4); 6. Декларация, съдържаща Списък на основните договори с предмет сходен с този на поръчката /под сходен следва да се разбира проектиране на изграждане/реконструкция на ВиК мрежи и съоръжения, хидротехнически и/или хидромелиоративни обекти /, изпълнени през последните три години /За последните три години да се счита периодът, който обхваща времето до датата, определена за краен срок за подаване на офертите/ (образец № 5), придружена с препоръки за добро изпълнение на всеки от посочените договори. 7. Декларация, съдържаща данни за технически лица, включително и тези, отговарящи за контрола на качеството, които Участникът ще използва за извършване на услугата (образец № 6); 8. Документи, удостоверяващи: образованието, професионалната квалификация, проектантската правоспособност на експертите / копие на диплом за завършено висше образование, удостоверение за вписване в съответние регистър при КИИП, декларация за ангажираност с която се декларира, че лицето ще е на разположение да участва в работата по проекта, за времетраенето му, както изискват отговорностите му, участието му в настоящата поръчка ще има приоритет пред други настоящи и бъдещи ангажименти, заявява готовността си да бъде на разположение през целия срок на изпълнение на поръчката- до приемането и от възложителя/ автобиография, копие от трудова книжка, сертификати, удостоверения и др./, които ще бъдат ангажирани с изпълнение на услугата и наличието на валидни застраховки “Професионална отговорност” . Лицата следва да представят и декларация свободен текст, че поемат задължение да осигурят валидна застраховка „Професионална отговорност” за през целия срок на договора. 9. Декларация по чл. 47, ал. 1 от ЗОП – (образец № 7); 10. Декларация по чл. 47, ал. 2 от ЗОП – (образец № 8); 11. Декларация по чл. 47, ал. 5 от ЗОП – (образец № 8а); 12. Техническо и финансово предложение (Образец № 9); 13. Проекто-договор (Образец № 10)

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Срок за изпълнение с максимален брой точки 100 и относителна тежест в комплексната оценка – 0,80. Предлагана цена с максимален брой точки 100 и относителна тежест в комплексната оценка – 0,20. Комплексната оценка на всеки участник се изчислява по формулата: КОn = 0,80 x ТПn + 0,20 x ФОn

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

14/06/2013 13:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Срок на валидност на офертата - 30 (тридесет) календарни дни от датата, определена за краен срок за получаване на офертите. Срокът на изпълнение на услугата е не повече от 30 (тридесет) календарни дни, считано от датата на подписване на договора. Минимални изисквания към участниците: 1. Да имат изпълнени не по-малко от 3 договора за проектиране на изграждане/реконструкция на водопроводни и/или канализационни мрежи и/или съоръжения и/или хидротехнически и/или хидромелиоративни обекти за за последните три години. 2. Да имат на разположение следния минимален състав на техническите лица, включително тези отговарящи за контрола на качеството, които ще бъдат ангажирани с изпълнението на поръчката, както следва: Състав от 3 човека, включващ: експерт “ВиК”; експерт “пътно строителство”; експерт “геодезия” 3. Експертите, ангажирани с изпълнение на поръчката да отговарят на следните изисквания: висше образование със степен магистър-инженер по съответната специалност; минимум 3 години трудов стаж по специалността; пълна проектантска правоспособност; валидна застраховка “Професионална отговорност в проектирането.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

12/06/2013