Версия за печат

BG-Благоевград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Паркинги и гаражи - Благоевград" ЕООД, Пл. "Георги Измирлиев" №1, За: Таня Аврамова, Република България 2700, Благоевград, Тел.: 073 884471, E-mail: parkingi.i.garagi@abv.bg, Факс: 073 884471

Място/места за контакт: Общинска администрация - Благоевград, етаж №4, Стая № 427

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: www.blgmun.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Отпечатване на талони за платено паркиране в "Синя зона" на град Благоевград. Талоните са с номинална стойност 1 /един/ лев и време на паркиране 1 /един/ час и с номинална стойност 2 /два/ лева и време на паркиране 2 /два/ часа.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

22458000

Описание:

Печатни материали, изработвани по поръчка


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Точните количества на талоните от всеки вид (с номинална стойност 1 /един/ лев и време на паркиране 1 /един/ час и с номинална стойност 2 /два/ лева и време на паркиране 2 /два/ часа) ще бъдат определени допълнително от Възложителя след избор на изпълнител и съобразно неговите нужди, като общият брой на всички талони за отпечатване е 360 000 /триста и шестдесет хиляди/ броя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

44000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. Благоевград

NUTS:

BG413

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците в обществената поръчка следва да отговарят на изискванията на Наредбата за условията и реда за отпечатване и контрол върху ценните книжа, при тяхното отпечатване, както и на нормативните изисквания за тази дейност, съгласно действащите закони на Република България. I. Отпечатване /изработване/ на талони за паркиране в „Синя зона”: 1. Хартия – офсет 90г./кв.м.; 2. Формат на талона – 198 мм. на 94 мм.; 3. Талоните да са с номерация, холограма и микротекст; 4. Печат – цветност 4 + 1 цвята; 5. Срок на изработка – до 10 /десет/ работни дни след писмена заявка от Възложителя; 6. Срок на валидност на офертите – 60 /шестдесет/ календарни дни; 7. Талоните следва да са слепени в кочани от по 100 /сто/ броя. Забележка: Отпечатването на ценните книжа се осъществява в специализирани печатници, като Министерство на финансите упражнява финансов контрол за спазване на изискванията на Наредбата за условията и реда за отпечатване и контрол върху ценните книжа, при тяхното отпечатване.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Критерият за оценка в настоящата поръчка е ”икономически най-изгодна оферта” . Коф. = К1 + К2 К1 Размер на предложената цена Максимална тежест - 70 К2 Срок за изпълнение на поръчката Максимална тежест - 30 Критерии за оценка на предложенията и начин на определяне на тежестта им в комплексната оценка-икономически най-изгодно предложение. Kласирането да се извърши на база следните критерии: 1. К – Предложена цена Офертата на участниците за всяка една от позициите да се оценява по следната формула: К1 = (най-ниска предложена цена):(цена на участника) х 70 Където „най -ниска предложена цена” е крайната най – ниска цена за изпълнение на обекта на поръчката, а „цена на участника” е крайна цена за изпълнение на обекта, посочена в предложението от съответния участник. Забележка: Максимална тежест на най – ниска предложена цена – 70т. 2. К2 – Срок за изпълнение на поръчката Офертата на участниците да се оценява по следната формула: К2 = (Срок минимум): (Срок участник) х 30, Където „Срок минимум” е най – краткия предложен срок за изпълнение в работни дни, а „Срок участник” е предложения от оценявания участник срок за изпълнение в работни дни. Забележка: Максимална тежест на най – кратък срок за изпълнение– 30т. Предложеният срок не може да бъде по – голям от 10 работни дни!

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

05/06/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1. Списък на документите, съдържащи се в офертата; 2. Административни сведения за участника – Образец № 1; 3. Ценово предложение за изпълнение на поръчката /по образец/, отправено от Управителя /подписано собственоръчно и подпечатано/ - Образец № 2; 4. Документ за регистрация или единен идентификационен код съгласно чл. 23 от Закона за Търговския регистър- когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец; 5. Техническо предложение – Образец № 3; 6. Копие от документ за самоличност – когато участникът е физическо лице, а при участници обединения – документ подписан от лицата в обединението, в който задължително се посочва представляващият; 7. Документи, удостоверяващи възможността на кандидата да отпечатва ценни книжа, съгласно действащото българско законодателство; 8. Пълномощно от лицето подписващо офертата /когато не е подписана от представляващия участника/. Всеки участник има право да представи само една оферта. Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик, върху който се посочва адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес. Върху пликът се изписва и предмета на поръчката. Към офертата е необходимо да бъдат представени всички изискуеми от Възложителя документи. От участие се отстраняват оферти, които са непълни или не отговарят на предварително определените условия в тази покана. Образците на документи за участие са публикувани в Профил на купувача на официалния интернет адрес на Община Благоевград www.blgmun.com Допълнителна информация, може да бъде получена на посочения адрес на Община Благоевград. При изготвяне на офертата всеки участник следва да се придържа точно към обявените изисквания. Офертите могат да бъдат подавани в стая № 427 в сградата на Общинска администрация Благоевград. Офертите ще бъдат отворени на 06.06.2013 г. от 11.00 часа, Зала № 101, в сградата на Общинска администрация Благоевград.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

05/06/2013