Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" № 33, За: Теодора Кирова, България 1000, София, Тел.: 02 9377545, E-mail: tkirova@sofia.bg, Факс: 02 9377312

Място/места за контакт: Дирекция "Обществени поръчки и концесии", ул. "Париж" № 3

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: www.sofia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

" Сервизно обслужване и ремонт на автомобилния парк на ОП "Екоравновесие""

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50111000

Описание:

Услуги по управление, техническо обслужване и ремонт на автомобилния парк


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Сервизно обслужване на 13 броя автомобили. Списъкът е качен на сайта на сайта на Столична община - www.sofia.bg=

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

60000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ОП "Екоравновесие"

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

I. Изисквания за изпълнение на поръчката: 1. Наличие на технически възможности - сервизна база, оборудване, машини и технически съоръжения (реглаж на преден и заден мост, уреди за дефектация и пълнене на автомобилни климатични инсталации, и др.), с които участникът разполага за изпълнението на поръчката. Да притежава стандарт за управление на качеството ISO 9001:2008. 2. Участникът трябва да разполага най-малко със следното оборудване: • Стенд за регулиране на преден и заден мост; • Спирачен стенд; • Стенд за електронна компютърна диагностика на мотор-компютри и двигатели; • Стенд за демонтаж, монтаж и баланс на гуми; • Подемник за ремонт на ходова част; • Уреди за дефектация и пълнене на автомобилни климатични инсталации; • Сервизна база, разположена на територията на гр. София. II. Изисквания към участниците: 1. Да се извършват текущи ремонти и при нужда - ремонти след пътно-транспортни произшествия, като срокът за извършване на текущ ремонт е не по-дълъг от 72 (седемдесет и два) часа, считано от датата и часа на предоставяне на автомобила, придружен с писмена заявка от Възложителя, в сервизната база на Изпълнителя. 2. Да се гарантира извършената ремонтна дейност, като в предложенията се посочи гаранционен срок за всички оферирани ремонтни работи и резервни части в експлоатационни условия на автомобила. 3. Да се извършва безплатна замяна на консумативи - двигателни, трансмисионни и хидравлични масла, спирачна течност, антифриз, течност за чистачки, всички видове филтри, автомобилни гуми, акумулаторни батерии и други, предложени от Възложителя, когато същите Възложителят закупува от Изпълнителя. 4. Да се извършват безплатни периодични технически прегледи на автомобилите за установяване състоянието на основните им възли и системи, осигуряващи безопасността на движението (спирачна, кормилна и осветителна системи, ходова част (окачване на преден и заден мост), проверка състоянието на климатичните системи на автомобилите, технико-икономически консултации във връзка с настъпили застрахователни събития по автомобилите, собственост на ОП „Екоравновесие” проверка и подготовка за експлоатация на автомобилите през есенно -зимния и пролетно-летния периоди. 5. Да се приемат аварирали автомобили в сервиза 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата в т. ч. при необходимост да се извършват спешни ремонти в почивни и празнични дни. 6. Да се извършват експресни услуги на цената на съответните обикновени услуги. 7. Да се осигури доставка на резервни части, когато не са налични при Изпълнителя за извършване на съответния ремонт, в срок до 10 (десет) работни дни от датата на писмената заявка на Възложителя. 8. Да се осигури безплатен транспорт на аварирали автомобили в рамките на гр. София до околовръстното шосе и предложи цена в лева за един километър извън околовръстното шосе. 9. Да се предостави процент отстъпка от цените на вложените авточасти, материали и консумативи при текущ ремонт и извънгаранционно техническо обслужване на МПС на ОП „Екоравновесие”.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Най-ниската цена се формира от средно-аритметичната стойност десетте вида работи описани по-долу: 1. Ремонт на двигател и възли към него. 2. Ремонт на ходова част и възли към нея. 3. Ремонт и смяна на съединител. 4. Ремонт и смяна на скоростна кутия. 5. Ремонт на водни инсталации. 6. Ремонт на ел. инсталация. 7. Ремонт на оборудване към купето. 8. Автотенекиджийски ремонти. 9. Годишен технически преглед (цена в лева за един автомобил). 10. Пътна помощ извън околовръстното шосе на гр. София (цена в лева за един километър).

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

11/06/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Администратични сведения - Образец №1. 2.Ценово предложение -Образец №3. 3. Документ за собствен или нает сервиз. 4. Копие на сертификат за управление на качеството ISO 9001:2008. 5. Списък за наличие на необходимото оборудване. ВСЕКИ ЕДИН ОТ ДОКУМЕНТИТЕ, СЪДЪРЖАЩИ СЕ В ОФЕРТАТА СЛЕДВА ДА БЪДЕ ПОДПИСАН ОТ ПРЕДСТАВЛЯВАЩИЯ УЧАСТНИКА ИЛИ УПЪЛНОМОЩЕНО ОТ НЕГО ЛИЦЕ. Oбразците са публикувани на интернет адреса на Столична община www.sofia.bg (в секцията Електронна община, "Обществени поръчки и съобщения"). Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” №33, фронт-офис. При подписване на договора, задължително се представя свидетелство за съдимост, декларация по чл.47, ал.5 и документ за гаранция за изпълнение в размер на 2% от стойността на договора в една от следните форми: - банкова гаранция или - парична сума, внесена по банков път на името на Столична община, Дирекция “Финанси” по една от следните сметки: Сметка в лв (BGN) IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33008301 BIC Code: SOMBBGSF Наименование на банката: Общинска банка, клон Врабча, ул. ''Врабча'' № 6.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

30/05/2013