Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Агенция по вписванията, ул. "Елисавета Багряна" 20, За: Венелин Иванов, България 1111, София, Тел.: 029486 102, E-mail: venelin.ivanov@registryagency.bg, Факс: 029486 194

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.registryagency.bg.

Адрес на профила на купувача: www.registryagency.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Осигуряване на 1-годишна техническа поддръжка чрез подновяване на лицензите за антивирусен софтуер NOD32.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

48200000

Описание:

Софтуерни пакети за работа в мрежи интернет и интранет


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Прогнозна стойност 33 000лв. без ДДС. Персонална защита на 900 клиенти за сървъри, работни станции и мобилни компютри; Персонална защита на 900 пощенски кутии; Защита на вече направени инвестиции от Агенция по вписванията в инсталирането, конфигурирането и поддръжката на NOD32 Enterprise Edition и NOD32 Exchange Server. Доставката се извършват в работното за Агенция по вписванията време. Извършената доставка се приема с протокол от комисия назначена от Възложителя. Всички присъщи за доставката разходи (например, но не само): за опаковка, транспортни и др.разходи, за данъци, такси, мита и т.н., са за сметка на Изпълнителя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

33000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, ул. "Елисавета Багряна" 20

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

предлаганото решение и лицензи да осигуряват: персонална защита на 900 клиенти за сървъри, работни станции и мобилни компютри, персонална защита на 900 пощенски кутии; защита на вече направени инвестиции от Агенция по вписванията в инсталиране, конфигуриране и поддръжка на NOD32 Enteprise Edition и NOD32 Exchange Server.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

05/06/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

www.registryagency.bg Изготвяне на офертата: Офертата трябва да съдържа техническо и ценово предложение и изричен текст, че се приемат всички условия и изисквания за изпълнението на поръчката. В офертата трябва да е посочен срок за валидност 90 дни от крайния срок за получаване на оферти. Офертата трябва да се представи в запечатан непрозрачен плик лично или от упълномощено по надлежния ред лице, в деловодството на Агенция по вписванията. Върху плика се посочва наименование на поръчката, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

04/06/2013