Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Агенция по вписванията, ул. "Елисавета Багряна" 20, За: Мария Ингилизова, България 1111, София, Тел.: 029486 173, E-mail: maria.ingilizova@registryagency.bg, Факс: 029486 194

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.registryagency.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.registryagency.bg/?cat=3.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът е „Осигуряване на физическа охрана на сградата на Централно управление на Агенция по вписванията”. Изпълнението се изразява в осигуряване на физическа охрана на обособена част от сграда предоставена за ползване на Агенция по вписванията, находяща се в гр. София, ул. „Елисавета Багряна” № 20, след приключване на работното време на Възложителя.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79713000

Описание:

Охранителни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Осигуряване на охранителен режим и наблюдение на обекта. Предотвратяване на проникване, кражби, грабежи, повреди и изнасяне на активи, осигуряване срещу външни и вътрешни посегателства, защита на целостта и неприкосновеността на съоръженията, сградите и съхраняваното в тях имущество и документи, както и контрол на пропускателния режим на обекта в посоченото време. Параметри на изпълнението: - Режим на физическа охрана в работни дни - нощна смяна с по един охранител от 19:00 до 07:00 ч. ; - Режим на физическа охрана в почивни дни – денонощно; Прогнозна стойност 20 000лв. без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

20000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

- Участникът трябва да притежава лиценз за извършване на охранителна дейност, валиден за територията на гр. София, издаден по реда на Закона за частната охранителна дейност (ЗЧОД). Лицензът трябва задължително да включва дейността по чл. 5, ал. 1, т. 2 от ЗЧОД. - Участниците трябва да разполагат с необходимия охранителен състав за обезпечаване на охраната на обекта на Възложителя;

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

23/05/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Достъп до документацията е осигурен в профила на купувача на електронната страница на Агенция по вписванията - www.registryagency.bg.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

23/05/2013