Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Топлофикация София" ЕАД, ул. "Ястребец" №23 Б, За: Валентин Христов, Република България 1680, София, Тел.: 02 9033106, E-mail: mto@toplo.bg, Факс: 02 8594149

Място/места за контакт: София

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.toplo.bg.

Адрес на профила на купувача: www.toplo.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Доставка на автоматизирани винтови компресорни агрегати с изсушител" за ТР "София" и ТР "Люлин" с две обособени позиции"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

31158200

Описание:

Компресор


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

2 /два/ броя

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:


МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, ТР "София" ул. "202" №6, ТР "Люлин" ул. "Владимир Зографов" № 90

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Технически изисквания: Съгласно Техническо задание- Приложение №1 (за обособена позиция 1) и Техническо задание- Приложение №2 (за обоосбена позиция 2), неразделна част от настоящата публична покана, публикувана на електронния сайт на Дружеството, в "Профил на купувача" - www.toplo.bg 1. Изисквания към участниците: 2. Изисквания за технически възможности и квалификация на участниците: 2.1. документ, съдържащ технически данни и описание на предлагания от участника продукт с подробно техническо описание, фирма производител, технически параметри, както и изискванията относно монтажа на български език (или в легализиран превод); 2.2.Участникът трябва да притежава сертификат за удостоверяване съответствието на системата за управление на качеството със стандартите ISO 9001:2008 или еквивалент.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

28/05/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Участниците следва да представят в офертата си съгласно чл.101в, ал. 1 следните данни и документи: 1. данни за лицето, което прави предложението, включително единен идентификационен код; 2. техническо предложение за изпълнение на изискванията на възложителя, което да съдържа: 2.1. срок за доставка и изпълнение; 2.2. гаранционен срок - не по - малко от 24 (двадесет и четири) месеца от датата на доставка; 2.3. срок на валидност на офертата - не по-малко от 60 /шестдесет/ дни от крайния срок за представяне на офертите; 2.4. заверено копие на сертификат за удостоверяване съответствието на системата за управление на качеството със стандартите ISO 9001:2008 или еквивалент. 2.5. документ, съдържащ технически данни и описание на предлагания от участника продукт с подробно техническо описание, фирма производител , технически параметри , както и изискванията относно монтажа на български език (или в легализиран превод); 3. ценово предложение, което съдържа: 3.1. цена в лева без ДДС и със ДДС; 3.2. начин и срок на плащане (не се допуска авансово плащане). 4. Място за подаване на офертата - деловодството на "Топлофикация София" ЕАД, гр. София 1680, ул. "Ястребец" №23 Б. 4.1. Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик от участника или от упълномощен от него представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка. Върху плика участникът посочва адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес и изписва текста: "За участие в процедура за възлагане на обществена поръчка по чл. 14, ал. 4, т. 2. от ЗОП за "Доставка на автоматизирани винтови компресорни агрегати с изсушител за ТР "София"" и ТР "Люлин" с две обособени позиции, както и следното предписание: "Да не се отваря преди разглеждане от страна на комисията за оценяване" 4.2. При приемане на офертата върху плика се отбелязва поредният номер, датата и часът на получаването. 5. При сключване на договор определеният изпълнител представя документи, издадени от компетентен орган, за удостоверяване липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, т. 1 и декларации за липсата на обстоятелствата по чл. 47, ал. 5 от ЗОП, както и гаранция за добро изпълнение на договора в размер на 3% от стойността му. В случаите, когато се представя копие, същото трябва да бъде заверено с гриф "Вярно с оригинала", печат на участника и подпис на лицето, извършило заверката. Всички документи на чужд език, следва да бъдат придружени с превод на български език. За допълнителна техническа информация: 1. инж. Валентин Стоединов - тел. 02/981 31 317 /ТР "София"/ 2. инж. Бойко Лозанов - тел 02/925 07 93 /ТР "Люлин"

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

28/05/2013