Версия за печат

BG-Козлодуй

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

АЕЦ Козлодуй ЕАД, гр. Козлодуй, За: Траян Йорданов, РБългария 3321, Козлодуй, Тел.: 0973 74185, E-mail: TIYordanov@npp.bg, Факс: 0973 76007

Място/места за контакт: Управление "Търговско"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.kznpp.org.

Адрес на профила на купувача: www.kznpp.org/index.php?lang=bg&p=actuality&p1=communally_orders.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предмет на поръчката е "Проектиране подмяната на изправители и панели - Щит за постоянен ток (ЩПТ) в Общостационна помпена станция (ОПС) и Циркулационна помпена станция (ЦПС) на 5 и 6 блок", което включва разработване на работен проект, който да съдържа два отделни проекта, един за ЦПС и ОПС на 5 ЕБ и един за ЦПС и ОПС на 6 ЕБ

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

71323100

Описание:

Услуги по проектиране и конструиране на електроенергийни мрежи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Проектиране подмяната на изправители и панели - Щит за постоянен ток (ЩПТ) в Общостационна помпена станция (ОПС) и Циркулационна помпена станция (ЦПС) на 5 и 6 блок. Дейностите съгласно техническо задание № 2013.30.ЕЧ.EQ.ТЗ.1125 включват проектиране във фаза работен проект.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:


МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

АЕЦ Козлодуй ЕАД

NUTS:

BG313

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Изискванията за изпълнение на настоящата поръчка са подробно описани в Техническо задание № 2013.30.ЕЧ.EQ.ТЗ.1125. 2. Изисквания към Участниците: 2.1. Участниците трябва да имат сключена застраховка професионална отговорност съгласно чл.171 от ЗУТ за проектиране. 2.2. Участниците трябва да имат опит при изпълнение на поръчки с подобен предмет (проектиране на агрегати и система за непрекъсваемо електрозахранване), през последните три години и да притежават референции за това. 2.3. Участниците трябва да притежават квалифициран персонал за изпълнение на предмета на поръчката: 2.3.1. Лицата, които ще изпълняват проектирането трябва да притежават валидни удостоверения за пълна проектантска правоспособност за отделните части на проекта съгласно Техническото задание. 2.4. Участниците следва да притежават сертифицирана система за управление на качеството съгласно ISO 9001:2008, покриващ предмета на поръчката. 3. Всички изисквания, поставени от ТЗ се отнасят и за евентуални подизпълнители на основния изпълнител по договора, в зависимост от дейностите, които ще изпълняват. 4. При сключване на договор, определеният за изпълнител участник представя в 7 (седем) дневен срок документи за удостоверяване липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП и декларация за липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 5 от ЗОП.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

15/05/2013 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Указанията за участие и изискванията за изпълнение са посочени в Указания към участниците и Техническо задание №2013.30.ЕЧ.EQ.ТЗ.1125 , които могат да бъдат намерени на Интернет адреса, посочен в настоящата публична покана.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

15/05/2013