Версия за печат

BG-Средец

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Средец, пл.България№8, За: адв.Ирина Камбурова, България 8300, Средец, Тел.: 0889 444269, E-mail: irina_kamburova@abv.bg, Факс: 0551 7725

Място/места за контакт: Средец

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sredets.bg.

Адрес на профила на купувача: www.sredets.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Доставка на канцеларски материали, консумативи за копирна техника – мастила и тонери и презареждане на тонери за нуждите на Общинска администрация – Средец и второстепенните разпоредители с бюджетни кредити, с изключение на училищата, прилагащи системата на делегиран бюджет “ по обособени позиции: Обособена позиция № 1 „ Доставка на канцеларски материали “: Обособена позиция № 2 „ Доставка на консумативи за копирна техника – мастила и тонери “: Обособена позиция № 3 „ Презареждане на тонери “.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

30000000

Описание:

Компютърни и офис машини, оборудване и принадлежности, с изключение на мебели и софтуерни пакети


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

съобразно приложение №1, техническа спецификация

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

39209 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.Средец

NUTS:

BG341

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците да отговарят на изискванията на Закона за общественте поръчки. Участникът следва да докаже, че разполага със собствен/нает квалифициран персонал за изпълнение на поръчката от минимум 3-ма специалисти с квалификация инженер по ИТ в офиса изпълнител на доставките/или др. в областта/ за изпълнение на частта презареждане на тонер касети. Посочените специалисти следва да имат минимум 3 години стаж по специалността. За целта представя списък, съдържащ данни за лицата, които ще вземат участие при изпълнението на поръчката. Списъкът да е придружен с копия на дипломи, удостоверения за професионална квалификация и копия на трудови книжки и/или други удостоверяващи документи за придобития стаж, от които да е видно, че съответните лица отговарят на изискванията на Възложителя за образование и стаж. Участникът в процедурата да докаже възможността си за осъществяване на сервизни услуги в собствен или нает сервиз за периода на гаранцията на предложената техника. -Участникът следва да бъде сертифициран за система за управление на качеството ISO 9001:2008 или еквивалент с обхват на сертификация, аналогичен с предмета на поръчката. Участникът да представи валиден сертификат за система за управление на качеството ISO 9001:2008 или еквивалент с обхват на сертификация, аналогичен с предмета на поръчката.(представя се копие).

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Икономически най-изгодната оферта се определя чрез следните показатели за определяне на комплексната оценка: Предложена цена - коефициент на тежест - К1 Средната стойност на ценовото предложение за всяка обособена позиция се получава като се сумират предложените единични цени и получената обща цена се раздели на броя предложени артикули. Най-ниската предложена цена, получава 40 точки. Всяка следваща последователно по-висока цена получава 2 точки по-малко. Срок за изпълнение - коефициент на тежест -К2 Най- краткия срок за извършване на доставката, получава 20 точки. Всеки следващ последователно по-продължителен срок получава 2 точки по-малко. Възможност за отложено плащане /срок/- К3 60 дни от деня на получаване на фактурата – 15 точки Най-продължителния срок получава – 15 точки. Всеки следващ последователно по-кратък срок получава 1 точка по-малко. Възможност за презареждане на тонери и мастила - K4 - възможност за презареждане – 5 т. - липса на възможност за презареждане – 0 т. Срок за отстраняване на рекламации-коефициент- К5 Най- краткия срок за извършване на доставката, получава 5 точки. Всеки следващ последователно по-продължителен срок получава 1 точки по-малко. Представени мостри за раздел – „Доставка на канцеларски материали” К6 Комисията оценява качеството на предоставените мостри за раздел канцеларски материали /без безконечна хартия/ и съотвествието им с зададените параметри. Най-високата оценка е 15 точки. Комплексната оценка за всяка оферта се определя като сбор от всички показатели.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

10/05/2013 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

10/05/2013