Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. Московска №33, За: Диана Иванова, България 1000, София, Тел.: 02 9377311, E-mail: d.ivanova@sofia.bg, Факс: 02 9377467

Място/места за контакт: Дирекция "Обществени поръчки и концесии", ул. Париж №3

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.sofia.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://www.sofia.bg/pressecentre/press.asp?open=12.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Изграждане на съоръжения за подземни води по обособени позиции: 1) ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ: Пет броя съоръжения за подземни води (сондажни кладенци) в Централната градска част: -градина зад „Национална художествена галерия” -градина зад „Военнен клуб” -градина църква „Света София” -градина „Галерия за чуждестранно изкуство” -градина „Св. Климент Охридски” 2) ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ: Две съоръжения за подземни води (сондажни кладенци) и изготвяне на проект за присъединяване към мрежата за техническите нужди в околното пространство на НДК. *Всички завършени сондажни операции и скрити работи се одобряват от инвеститорски контрол и Възложителя. *Съпътстващите опитно-филтрационни изследвания се одобряват от инвеститорски контрол и Възложителя. Дейността по изграждане на сондажите приключва с приемане на отчет за резултатите от опитно-водочерпателни работи и действителни хг параметри за дебита и качеството на подземните води и за техническите параметри на съоръженията, съгласно изискванията на Разрешително за водовземане от подземни води. *За обособена позиция 2 се представя и проект за присъединяване на сондажите към поливната система. *Обектът се счита за приключен след подписване на приемо-предавателен протокол между Изпълнител, Възложител и инвеститорски контрол. *Участниците могат да кандидатстват и за двете обособени позиции.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно приложените количествени сметки публикувани на интернет страницата на Столична община www.sofia.bg (в секция Екектронна община "Обществени поръчки и съобщения" Прогнозна стойност: 1) ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ: до 72 000 лева с ДДС; 2) ОБОСОБЕНА ПОЗИЦИЯ: до 42 000 лева с ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:


МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Изисквания към участниците 1.1. За последните 5 /пет/ години (2008, 2009, 2010, 2011 и 2012), участникът да е изпълнил минимум 3 договора за завършени обекти свързани с проектиране, изграждане и узаконяване на вододобивни сондажи и да притежава за минимум 3 (три) броя от тях референции за добро изпълнение. За доказване на което участникът да представи Списък – декларация (образец №4) с изпълнени поне 3 договора свързани с проектиране, изграждане и узаконяване на вододобивни сондажи, придружен от 3(три) броя референции. 1.2. Да разполага с квалифициран персонал – сондажен инженер и хидрогеолог. За доказване на което да представи Списък – декларация за квалифицирания персона (сондажен инженер и хидрогеолог), като за лицата предложени в него приложи копия от дипломи и трудови договори. 1.3. Участникът трябва да разполага със следното минимално техническо оборудване: -сондажна апаратура -компресор -помпено оборудване За доказване което да приложи Списък – декларация за минималното техническото оборудване, с което разполага, придружен от копия на талони и фактури за закупуване на техниката. В случай, че техническото оборудване не е собственост на участника да се представят копия от договори за наем или за лизинг. 2. Изисквания към техническото изпълнение 2.1. Като експлоатационни колони могат да бъдат вградени само PVC тръби предназначени за изграждане на сондажни кладенци. 2.2. Циментационните работи трябва да се извършат от долу нагорв, като разтворът трябва да бъде с водоциментов фактор не по-малък от 0.5; 2.3. Засипката трябва да се извърши с гравий с размери 4-8 мм. Участникът трябва да представи копия на Сертификати или декларации за съответствието на посочените материали. 2.4. По време на изграждане на сондажните съоръжения Изпълнителят е задължен да води геоложки журнал за дейностите по прокарване, изграждане /обсаждане/ и циментация на сондажите, както и протоколи за скрити работи. 2.5.Опитно-филтрационните изследвания на сондажите /водочерпения/ да се проведат при максимално възможния постоянен дебит, с продължителност 72 часа.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/05/2013 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

3. Всяка оферта трябва да съдържа: 3.1. Административни сведения - Образец №1; 3.2. Ценово предложение - Образец №2.1 за обособена позиция1 и Образец №2.2 за обособена позиция2 (придружено от количествени сметки) 3.3. Техническа оферта - Образец №3.1 за обособена позиция1 и Образец №3.2 (придружен от проект за присъединяване на сондажите към поливната система) за обособена позиция2. 3.4. Списък – декларация (образец №4) с изпълнени поне 3 договора свързани с проектиране, изграждане и узаконяване на вододобивни сондажи, придружен от 3(три) броя референции. 3.5. Списък – декларация за квалифицирания персона (сондажен инженер и хидрогеолог), като за лицата предложени в него приложи копия от дипломи и трудови договори. 3.6. Списък – декларация за минималното техническото оборудване, с което разполага, придружен от копия на талони и фактури за закупуване на техниката. В случай, че техническото оборудване не е собственост на участника да се представят копия от договори за наем или за лизинг. 4. Образците и количествените сметки са публикувани на интернет адреса на Столична общщина www.sofia.bg (в секцията Електронна община "Обществени поръчки и съобщения") 5. Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” №33, фронт-офис.Върху плика се посочва: участник, адрес за кореспонденция, телефон, по възможност факс и електронен адрес и наименование на процедурата. 6. При подписване на договора, задължително се представя свидетелство за съдимост, декларация по чл.47, ал.5 и документ за гаранция за изпълнение в размер на 2% от стойността на договора в една от следните форми: - банкова гаранция или - парична сума, внесена по банков път на името на Столична община, Дирекция “Финанси” по една от следните сметки: Сметка в лв (BGN) IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33008301 BIC Code: SOMBBGSF Наименование на банката: Общинска банка, клон Врабча, ул. ''Врабча'' № 6. - Гаранцията за изпълнение на договора се представя единствено от спечелилия участник. 7. Прогнозната стойност е с включен ДДС.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/05/2013