Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул."Московска" № 33, За: Галина Калковска, България 1000, София, Тел.: 02 9377581, E-mail: galina_kal@mail.bg, Факс: 02 9861221

Място/места за контакт: Дирекция "Обществени поръчки и концесии"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: www.sofia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Изграждане на видеонаблюдение и монтиране на видео-домофон на сградата на Столична община на ул. „Париж” № 1 и изграждане на видеонаблюдение в помещенията на деловодството и читалнята на ул. „Московска” № 33.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

32323500

Описание:

Система за видеонаблюдение


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно техническото задание неразделна част от поканата.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

11500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Предлаганата техника да е нова, неупотребявана и производителят да притежава сертификат за качество ISO 9001-2008. Техниката да има гаранция от производителя. • Видеонаблюдението на сградата на ул. “Париж” № 1 трябва да работи като интегриран комплекс от съоръжения, устройства и програмно осигуряване, гарантирайки непрекъсната детекция и видео-оценка на възникналите алармени събития. За наблюдение, управление и оценка да се изгради работно място при охраната. Видеонаблюдението трябва да работи 24 ч. в денонощието и седем дни в седмицата. • Видеодомофонната система да бъде изградена на главния вход, като контрола на достъпа да се извършва от стая на партерния етаж от служител на дирекция “Протокол и публични прояви”. • Видеонаблюдението в помещенията на деловодството и читалнята на ул. “Московска” № 33 да работи като самостоятелна система за видеонаблюдение. Видеоконтролът да се осъществява в кабината на охраната, като информацията се обработва и съхранява на мрежов рекордер/сървър. Видеонаблюдението трябва да работи 24 ч. в денонощието и седем дни в седмицата. Изпълнителят следва да извърши монтаж и въвеждане в нормална експлоатация на видеонаблюдението. Предвидените устройства за запис, софтуер и комуникационни модули да позволяват лесно и удобно включване на допълнителни камери без необходимост от подмяна на съоръженията или добавяне на основни допълнителни модули. Минимални изисквания към участниците: - Да имат внедрена Система за управление на кчеството ISO 9001:2008 г. с обхват на проектиране, монтаж, поддръжка и сервизна дейност. - Да бъдат вписани в регистъра на администраторите на лични данни към Комисията за защита на личните данни за поддържан регистър „Видеонаблюдение”. - Да бъде предложен идеен проект, отразяващ в подробности техническото решение за изграждането на видеонабюдение в пълния му вид. В идейния проект да бъдат включени цени за изграждане на всеки от обектите.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Цена - 80 т. Участникът, предложил най-ниската цена получава 80 точки, а оценките на останалите участници се определят по формулата: А = Най-ниската цена/съответната цена х80 Срок за доставка и монтаж - 20 т. Участникът, предложил най-кратък срок получава 80 точки, а оценките на останалите участници се определят по формулата: Б = Най-кратък срок/ Съответен срок х20

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

10/05/2013 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1. Всяка оферта трябва да съдържа: 1.1. Оферта за участие (Образец № 1) 1.2. Административни данни (Образец № 2) 1.3. Ценово предложение (Образец № 3) 1.4. Декларация за липса на обстоятелства по чл.47, ал.1 т. 1 от ЗОП (Образец № 4-1) 1.5. Декларация за липса на обстоятелства по чл. 47, ал. 5 от ЗОП (Образец № 4-2) 1.6. Документи доказващи минималните изисквания към участниците: - копие на документ за внедрена Система за управление на качеството ISO 9001:2008 г.с обхват на проектиране, монтаж, поддръжка и сервизна дейност.; - копие на удостоверение за администратор на лични данни, издадено от Комисията за защита на личните данни за поддържан регистър „Видеонаблюдение”. - идеен проект, отразяващ в подробности техническото решение за изграждането на видеонабюдение в пълния му вид. В идейния проект да бъдат включени цени за изграждане на всеки от обектите. Ориентировъчна стойност 11 500 лв. с ДДС. 2. Образци № 1, № 2, № 3, № 4-1, № 4-2, както и техническо задание за настоящата поръчка са публикувани на интернет адреса на Столична община www.sofia.bg 3. Срокът на валидност на офертата не трябва да бъде по-кратък от 60 /шестдесет/ календарни дни, считано от крайния срок за подаване на офертите. 4. Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. "Московска" № 33, фронт-офис, в срока указан в настоящата покана. 5. Участник, чиято оферта не отговаря на посочените в настоящата покана изисквания няма да бъде разглеждана. 6. При подписване на договдора, спечелилият участник задължително представя документ за внесена гарания за изпълнение в размер на 2 % от стойността на договора без ДДС на следната банкова сметка на Столична община BG 72 SOMB 9130 3333 0083 01; BIC: SOMBBGSF, Общинска банка, клон „Врабча”, ул. „Врабча” № 6 на името на Столична община, дирекция „Финанси” или Банкова гаранция за срока на договора и свидетелство за съдимост на управителя. Лице за контакти по въпроси свързани с техническата част на настоящата публична покана - Илия Илиев - гл експерт дирекция „ОРУОМПЗБ” - тел: 02 9377 544.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/05/2013