Версия за печат

BG-гр. Девня

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Обединено детско заведение "Детелина", гр. Девня, ул."Капитан Петко"№ 9 "а", За: Емилия Драганова Стоянова, РБългария 9163, гр. Девня, Тел.: 0519 34444, E-mail: eva_emi@abv.bg

Място/места за контакт: гр. Девня

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: www.devnia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на хранителни продукти за нуждите на Обединено детско заведение "Детелина" гр.Девня.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

15000000

Описание:

Хранителни продукти, напитки, тютюн и свързани с него продукти


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съобразно естеството на поръчката не следва да се надхвърля при доставката на заявените в периода на договора количества на продуктите прогнозната стойност на поръчката - 40 000 лева без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

40000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

складовете на Обединено детско заведение "Детелина" гр.Девня

NUTS:

BG331

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

До участие в процедурата се допускат всички български и чуждестранни физически и юридически лица, както и техните обединения. 1.Доставяните хранителни продукти следва да отговарят на: а/ изискванията на Закона за храните, ЗВМД, БДС и БАБХ /ОДБХ/, задължително да са придружени от сертификат за качество, произход и годност от производителя. б/ Наредба №5 от 25.05.2006 г. /обн., ДВ, бр.55 от 07.07.2007г./ за хигиената на храните; в/ доставените стоки да са етикетирани съгласно Наредбата за изискванията за етикетирането и представянето на храните; 2. Доставките се извършват по предварителна заявка на Възложителя, периодично или ежедневно според нуждите. 3. Транспорт – транспортирането на стоките е за сметка на Доставчика и се извършва със специализиран транспорт. 4. Начин на образуване на предлаганата цена – левове за съответната мерна единица на стоката с начислени всички такси франко склада на Възложителя, без включен ДДС. Предлаганата цена да бъде за килограм, литър и брой, като в офертата трябва да бъдат включени всички разходи на изпълнителя без включени ДДС, но с включена печалба, доставка франко получател, както и търговска отстъпка, ако се предлага такава. Предлаганите цени да бъдат съобразени със средните продажни цени, определени по информация от стоковото тържище, регистрирано по Закона за стоковите борси и тържищата. За всяка доставка се подписва документ за доставаката от представител на възложителя и изпълнителя, съгласно който се изготвя фактура.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

25/04/2013 10:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Съгласно чл.9а, ал.2 от ППЗОП настоящата Публична покана ведно с цялата документация за участие е публикувана на интернет адреса на Община Девня, а именно: www.devnia.bg, в рубриката "Профил на купувача". Документацията за участие ведно с приложените към нея образци може да бъде изтеглена от интернет страницата на община Девня – www.devnia.bg Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик от участника или от упълномощен от него представител лично, по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка или чрез куриер. Върху плика участникът посочва следната информация: • Наименование на предмета на обществената поръчката; • Възложител и адрес, посочен в Публичната покана, за представяне на офертата; • Име, адрес за кореспонденция на участника, телефон и по възможност - факс и електронен адрес. • Изрично предписание: “Да не се отваря преди разглеждане от страна на комисията”. Пликът трябва да съдържа три плика: плик №1 “Документи за подбор” – запечатан и непрозрачен плик №2 „Предложение за изпълнение на поръчката” - запечатан и непрозрачен плик №3 ”Предлагана цена” – запечатан и непрозрачен. Извън трите плика участникът прилага Оферта – по образец.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

25/04/2013