Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столичана община, ул. "Московска" № 33, За: Милена Сръндева - дирекция "Обществени поръчки и концесии" и Иво Николов - дирекция "ОРУОМПЗБ", Република България 1000, София, Тел.: 02 9377252; 02 9377462, E-mail: msrandeva@sofia.bg

Място/места за контакт: гр. София, ул. "Париж" № 3

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: http:/sofia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Абонаментна поддръжка на пожароизвестителните централи в сградите на ул. „Московска” № 33, ул. „Московска” 41, ул. „Париж” № 1, ул. „Париж” № 3, ул. „Г. Бенковски” № 12, ул. „Оборище” № 44, ул. „Д. Груев” № 8А и на Център за експлоатация, управление и поддръжка на Интегрирана информационна система на СО в сградата на ул. „Московска” № 33 Пожароизвестителните инсталации в сградите на ул.„Московска” № 33, ул.”Г.Бенковски” № 12, „Оборище” № 44, ул. „Париж” № 3 и ул.”Московска” № 41 са марка INIМ и са под постоянно наблюдение чрез специализиран софтуер SmartLook/F. Софтуерът е инсталиран в „Центъра за експлоатация, управление и поддръжка на Интегрирана информационна система към Столична Община” на ул. „Московска” № 33. Чрез интерфейс-интернет устройства, които синхронизират и обработват изходен сигнал към центъра посредством TCP/IP протокол, се контролират и останалите ПИИ.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

75250000

Описание:

Услуги по пожарна и аварийна безопасност


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съобразно изискванията за изпълнението на поръчката. Посочената прогнозна стойност е с включен ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

13576 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Столична община

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

І. Изисквания за изпълнение на поръчката: Абонаментната поддръжка на инсталациите да включва: 1. Ежемесечно тестване на централите; 2. Ежемесечно тестване на затворен контур на централите; 3. Ежемесечно тестване на 8 % от монтираните датчици; 4. Ежемесечно тестване на температурните пожароизвестители; 5. Ежемесечно тестване на ръчните пожароизвестителни бутони; 6. Ежемесечно тестване на вътрешни сиренни лампи; 7. Ежемесечно тестване на външни сиренни лампи; 8. Ежемесечно тестване на вътрешни сирени; 9. Ежемесечно тестване на акумулатори; 10. Тестването да се извършва до 20-то число на всеки месец. 11. Своевременна подмяна на аварирал по време на работа елемент от централата; 12. Изготвяне на ежемесечен протокол за извършените работи по абонаментната поддръжка на централите ІІ. Изисквания към участника: 1. Да има опит в извършването на дейности със сходен на настоящата поръчка предмет. 2. Да притежават персонал, обучен за поддръжка на този вид централи.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

19/04/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Административни сведения за лицето, което прави предложението - Образец № 1, към който да се приложат: а) копие от документ за самоличност - ако участникът е физическо лице; б) посочване на ЕИК по смисъла на Закона за търговския регистър. 2. Ценово предложение - Образец № 2. 3. Срокът на валидност на офертите не трябва да бъде по-кратък от 60 календарни дни, считано от крайния срок за подаване на офертите. 4. Списък на договори със сходен на настоящата поръчка предмет на дейност, изпълнени през последните три години. 5.Оригинал или нотариално заверено копие на декларация, издадена от фирмата производител INIМ ELECTRONICS STL, за проведено обучение на персонала за поддръжка на този вид централи. 6. Референции за добре изпълнени договори със сходен на настоящата поръчка предмет. Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” № 33, фронт-офис. Върху плика се посочва: участник, адрес за кореспонденция, телефон, факс и електронен адрес, както и наименование на поръчката. При сключване на договора за обществена поръчка, участникът, определен за изпълнител, е длъжен да представи: а) Свидетелство за съдимост; б) Декларация за липса на обстоятелствата по чл.47, ал.5; в) Документ за платена гаранция в размер на 2% от стойността на договора (без ДДС) в една от следните форми: - парична сума, внесена по IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33008301, BIC: SOMB BGSF, „Общинска банка” АД, клон “Врабча”, ул. ”Врабча” № 6, на името на Столична община, Дирекция “Финанси”; или - банкова гаранция, издадена в полза на Възложителя. Гаранцията за изпълнение се представя единствено от спечелилия участник. Образците са публикувани на сайта на Столична община - www.sofia.bg, в секция "Електронна община", "Обществени поръчки и съобщения".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

19/04/2013