Версия за печат

BG-Бургас

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Областна администрация Бургас, "Цар Петър" № 1, За: Станка Стоянова, Република България 8000, Бургас, Тел.: 056 894163, E-mail: upravitel@bsregion.org, Факс: 056 894163

Място/места за контакт: Областна администрация Бургас, отдел "ПНО"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.bsregion.org.

Адрес на профила на купувача: www.bsregion.org.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Обновяване екстериора на административната сграда на Областна администрация Бургас, находяща се в гр. Бургас, ул. „Цар Петър” № 1.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Извършването ремонтни дейности на сградата на Областна администрация Бургас. Предвидени са дейности по подмяна на дървената дограма на сградата, по одобрен проект, ремонт на покрива и боядисване на фасадата на сградата. Видовете дейности и техните параметри са посочени в КСС и конкурсните условия, побликувани на интернет сайта на Областна администрация Бургас - www.bsregion.org, в раздел "Профил на купувача".

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

216390 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Сградата на Областна администрация Бургас, гр. Бургас, ул. "Цар Петър" № 1, кв. 5, ЦГЧ гр. Бургас

NUTS:

BG341

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изискванията за изпълнение на поръчката са подробно описани в документацията, побликувана на интернет сайта на Областна администрация Бургас - www.bsregion.org, в раздел "Профил на купувача". Офертата трябва да съдържа техническо и финансово предложение за изпълнение на поръчката. Срок за изпълнение: четири месеца от датата на влизане на договора в сила. Изисквания към участниците:Участниците трябва да са български или чуждестранни физически или юридически лица, както и техни обединения,да са вписани в Централния професионален регистър на строителя и да притежава актуален лиценз за първа категория строежи, да създаде работни места при реализиране на обекта, чрез наемане на безработни лица, регистрирани в ДБТ Бургас, които да са не по – малко от 30% от общо заетите на обекта, да има оборот минимум 3 пъти прогнозната стойност на поръчката за последните три години, в зависимост от датата, на която кандидатът или участникът е учреден или е започнал дейността си от изпълнени СРР/СМР/КРР, отнасящи се до предмета на поръчката, да имат сертификат за внедрена система за управление на качеството ISO 9001:2008 с обхват подобен на предмета на поръчката или еквивалент; Сертификат за внедрена система за управление на здравословни и безопасни условия на труд OHSAS 18001:2007 с обхват подобен на предмета на поръчката или еквивалент; Сертификат за внедрена система за опазване на околната среда ISO 14001:2004 с обхват подобен на предмета на поръчката или еквивалент, да са извършвали дейности, аналогични на предмета на поръчката, и разполагат с необходимите опит и техническо оборудване за извършване на строителството; да представи удостоверение за вписване в публичен регистър на Министерството на културата, за лица които имат право да извършват дейности по консервация и реставрация на недвижими културни ценности . Всички изисквания са подробно описани в документацията ( Конкурсни условия), побликувани на интернет сайта на Областна администрация Бургас - www.bsregion.org, в раздел "Профил на купувача". Избрания за изпълнител внася гаранция за изпълнение в размер на 3% от стойността на договора.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Предлагана цена – 70 точки; 2. Техническо предложение – 15 точки; 3. Качество и дълготрайност – 15 точки.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

05/04/2013 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата се подава в сградата на Областна администрация Бургас, ул.Цар Петър №1, Деловодство, в запечатан непрозрачен плик, върху който участникът посочва наименованието на поръчката, наименованието на участника, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност факс и електронен адрес.Офертата, трябва да съдържа документи посочени в Конкурсните условия, раздел V "Указания за подготовка и съдържание на офертата", побликувани на интернет сайта на Областна администрация Бургас - www.bsregion.org, в раздел "Профил на купувача". Цялата документация за участие в процедурата и образците на документите са публикувани и могат да бъдат получени на интернет страницата на Възложителя www.bsregion.org, секция "Профил на купувача" Всеки участник има право да предостави само една оферта. Варианти на офертата не се приемат;

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

05/04/2013