Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална здравноосигурителна каса, ул. Кричим № 1, За: Любомир Стефанов, Р България 1407, София, Тел.: 02 9659303, E-mail: lstefanov@nhif.bg, Факс: 02 9659165

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nhif.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nhif.bg/web/guest/63.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка, монтаж, пускане в експлоатация и гаранционна поддръжка на 10 броя копирни машини за нуждите на НЗОК

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

30121100

Описание:

Фотокопирни машини


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

10 броя копирни машини за нуждите на НЗОК

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

50000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ЦУ на НЗОК и РЗОК по списък

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Участниците следва да са български или чуждестранни юридически или физически лица, които да отговарят на посочените в Техническите изисквания и указания за офериране изисквания; 2. Всеки кандидат следва да представи заверено от него копие на документ за регистрацията си или идентификационен код съгласно чл.23 от Закона за търговския регистър. 3. Декларации за отсъствие на обстоятелствата по чл. 47, ал.1, ал.2 и ал. 5 от ЗОП. 4. Заверено от участника копие на следните съставни части от годишния му финансов отчет за последната година – счетоводен баланс и отчет за приходите и разходите, включително и заверен одиторски доклад от регистриран одитор, в случаите, в които са изискуеми от закона. 5. Участниците трябва да са упълномощени от съответния производител или от оторизиран и упълномощен негов представител да извършват продажби и сервиз на предлаганите климатици. 6. Списък с договори с предмет, сходен с обекта на настоящата поръчка, изпълнени от кандидата през последната една година, с посочване на стойности, срокове на изпълнение и клиенти по всеки договор, придружени с препоръки за добро изпълнение. 7. Кратко описание на дейността на кандидата и неговите ресурсни, организационни и сервизни възможности /свободен текст/, което да доказва възможностите му да изпълни всички изисквания към доставката, посочени в раздел ІІ от настоящите Технически изисквания и условия за офериране за градовете, в които се намират РЗОК / ЦУ на НЗОК по приложения списък. 8. Кандидатът може да представи и други документи, доказващи техническите и професионалните му възможности. 9. Кандидатите са задължени да подадат оферта за пълния обем на поръчката като не могат да оферират само за част от нея. 10. Да се представят оригинални документи от съответните компетентни органи за удостоверяване липса или наличие на задължения по смисъла на чл.162, ал.2, т.1 от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс към държавата и общината.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

27/03/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Подробна информация относно изискванията, съгласно утвърдените технически изисквания и указания е изложена в профила на купувача, неразделна част към настоящата покана.Офертите се представят всеки работен ден от 9,00 до 17,30 ч. до срока, посочен в Публичната покана, в деловодството на Централно управление на “Национална здравноосигурителна каса” на адрес: гр. София 1407, ул. ”Кричим” № 1, лично, чрез куриерска фирма или по пощата чрез известие за доставяне.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

27/03/2013