Версия за печат

BG-Силистра

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Силистра, ул. "Симеон Велики" №33, За: Гергана Тодорова - гл. експерт обществени поръчки, р. България 7500, Силистра, Тел.: 086 816280, E-mail: op_silistra@abv.bg, Факс: 086 823343

Място/места за контакт: Община Силистра

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.silistra.bg.

Адрес на профила на купувача: http://poruchki.silistra.bg/news.php.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Предметът на обществената поръчка е „Дезинсекция, дератизация и дезакаризация на обекти и зелени площи в община Силистра”. Обработката на обектите и зелените площи на територията на община Силистра срещу унищожаване на инсекти, гризачи, кърлежи и др. вредни е за периода до края на 2013г. и включва дейностите дезинсекция, дератизация и дезакаризация.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90670000, 90921000, 90922000, 90923000

Описание:

Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация на населените места
Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация
Услуги по унищожаване на насекоми и други паразити
Услуги по унищожаване на гризачи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Обществената поръчка е с обхват от 242 182 кв.м. (ориентировъчна площ) за обработка, които са включени в самостоятелни обекти и площи.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

17200 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

община Силистра

NUTS:

BG325

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик и следва да съдържа: 1. Списък на приложените документи, подписан от участника; 2. Оферта; 3. Заверено копие на документа за регистрация на участика или единен идентификационен код съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец, копие от документа за самоличност, когато участникът е физическо лице съгласно чл. 56, ал.1, т.1 от ЗОП; 4. Административни сведения за участника; 5. Декларация съгласно чл. 47, ал.1, т. 1 от ЗОП, подписана от представляващия съгласно актуалната му регистрация; 6. Декларация по чл. 56, ал. 1, т. 8 от ЗОП; 7. Декларация за съгласие за участие като подизпълнител (прилага се при необходимост); 8. Списък - декларация, съдържаща ръководителя/ите и персонала който ще извършва обработките с приложени удостоверения (заверени копия) за правоспособност от РЗИ и удостоверения от НЦЗПБ; 9. Декларация за техническото оборудване (специализирана техника), с което разполага участникът за изпълнение на обществената поръчка; Прилагат се заверени копия на документи удостоверяващи собствеността на техническото оборудване и техника от участника.В случай, че техническото оборудване и техника не са собственост на участника, в офертата се представят и доказателства, че същото ще бъде на разположение за срока на изпълнение на настоящата поръчка (договори за наем или лизинг). 10. Списък на препаратите (биоцидите), които ще се използват конкретно за всеки вид обработка и придружаващите ги разрешителни за употреба от МЗ – заверени копия; 11. Предложение за изпълнение на поръчката на участника; 12. Ценово предложение, придружено с остойностена Количествено – стойностна сметка. При извършването на ДДД дейности, следва да се спазват изискванията на Закона за безопасни и здравословни условия на труд, Закона за защита от вредното въздействие на химичните вещества и смеси и подзаконовите нормативни актове за осигуряване на здраве и безопасност при работата. Ръководния и техническият персонал на участниците, трябва да притежават необходимата професионална правоспособност съответстваща на предмета на поръчката и да отговарят на всички изисквания на разпоредбите на Наредба №3 за условията и реда за извършване на дезинфекции, дезинсекции и дератизации от 24.01.2005г., ДВ бр.12/2005г.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

26/03/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

www.silistra.bg

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

25/03/2013