Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" № 33, За: Теодора Кирова, България 1000, София, Тел.: 02 9377545, E-mail: tkirova@sofia.bg, Факс: 02 9377312

Място/места за контакт: Дирекция "Обществени поръчки и концесии", ул. "Париж" № 3

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.sofia.bg/pressecentre/press.asp?open=12.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Аварийни резитби, премахване и подмяна на дървесна растителност на територията на Столична община”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

77211500

Описание:

Услуги по окастряне на дървета


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Осъществява се по възлагане на дейности (единични манипулации) при възникнала неотложна необходимост от резитби на клони, отсичане на сухи и опасни дървета и придружаващите ги дейности с цел обезопасяване на дървесна растителност, както и за подмяна (засаждане на дървета) на мястото на премахнати. Дейности се извършва при възникнали аварийни ситуации през седмицата и в почивни, и празнични дни.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Територията на Столична община

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

I. Изисквания към участниците: 1.1. За последните 3 (три) години (2010,2011,2012г.), да са изпълнявали най-малко 3 (три) броя договори с предмет предмета на настоящата процедура. Представя се списък на всички изпълнявани договори с предмет предмета на настоящата процедура, включително стойностите, датите и получателите. Задължително се прилагат минимум 3 (три) броя референции към тях, подписани от Възложителя по договора, с отбелязан телефон и адрес за контакти, изходящ № и дата, подпис и печат, както и заверени копия на разплащателни или счетоводни документи за извършени плащания по договорите (фактури или банкови извлечения). 2.Участниците трябва да притежават технически възможности за изпълнение на поръчката: 2.1.Участникът трябва да разполага със следното минимално техническо оборудване: - 2 бр. автовишки и 1бр. дробилна машина. 2.2. Участникът да има сертифицирана система за управление на качеството по ISO 9001:2008 с обхват на приложение сходен на предмета на поръчката.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Критерий за оценка на офертите е „най –ниска цена” . І. Единични цени на манипулациите - А - максимален брой точки - 100 1. Цена на манипулация - А1,2,3,4..........N (брой на манипулациите) Оценява се всяка манипулация по отделно. Участникът, чиято цена за манипулациите е най-ниска се оценява с максимални точки - 100/N. Останалите участници за същата група се класират в низходящ ред по формулата: А1,2,3........ N =най-ниската цена/съответната цена X100/N; 2. Крайната оценка А е сбор от точките за всяка манипулация. А= А1+ А2+ А3+ А4 +………………….АN

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

25/03/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Администратични сведения - Образец №1. 2. Списък на манипулациите и единични цени -Образец №2. 3. Списък на всички изпълнявани договори с предмет предмета на настоящата процедура, включително стойностите, датите и получателите. Задължително се прилагат минимум 3 (три) броя референции към тях, подписани от Възложителя по договора, с отбелязан телефон и адрес за контакти, изходящ № и дата, подпис и печат, както и заверени копия на разплащателни или счетоводни документи за извършени плащания по договорите (фактури или банкови извлечения). 4.Документ за собствено или наето техническо оборудване. 5. Копие на сертификат за внедрена система за управление на качество ISO 9001:2008. ВСЕКИ ЕДИН ОТ ДОКУМЕНТИТЕ, СЪДЪРЖАЩИ СЕ В ОФЕРТАТА СЛЕДВА ДА БЪДЕ ПОДПИСАН ОТ ПРЕДСТАВЛЯВАЩИЯ УЧАСТНИКА ИЛИ УПЪЛНОМОЩЕНО ОТ НЕГО ЛИЦЕ. Oбразците са публикувани на интернет адреса на Столична община www.sofia.bg (в секцията Електронна община, "Профил на купувача" http://www.sofia.bg/pressecentre/press.asp?open=12). Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” №33, фронт-офис. При подписване на договора, задължително се представя свидетелство за съдимост, декларация по чл.47, ал.5 и документ за гаранция за изпълнение в размер на 3% от стойността на договора в една от следните форми: - банкова гаранция или - парична сума, внесена по банков път на името на Столична община, Дирекция “Финанси” по една от следните сметки: Сметка в лв (BGN) IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33008301 BIC Code: SOMBBGSF Наименование на банката: Общинска банка, клон Врабча, ул. ''Врабча'' № 6.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

22/03/2013