Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

НОВ БЪЛГАРСКИ УНИВЕРСИТЕТ, ул. "Монтевидео" № 21, За: Румяна Каменова, Република България 1618, София, Тел.: 02 8110204, E-mail: ruamenova@nbu.bg, Факс: 02 8110234

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nbu.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nbu.bg/index.php?l=3654.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Доставка на система за измерване и оценка на параметри и характеристики на електромагнитно поле“ Обемът на доставката включва необходимия набор от технически (апаратура) и програмни (софтуер) средства, сертификати за калибриране, придружаваща съответна техническа, експлоатационна и друга документация, покриващи техническите изисквания на Възложителя, както и съответни резервни части, ако са необходими за нормалното обслужване на Системата. Документацията, придружаваща Системата се представя на магнитен носител и трябва напълно да съответства на направената инсталация. Изпълнителят се задължава да инсталира, настрои и пусне в действие Системата, като извърши тестване на всички нейни функции, комбинирано със съпътстващо обучение. Изпълнителят трябва да обучи 3 (трима) служители на Възложителя за запознаване с функционалните възможности и работата със Системата.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

42000000, 42900000, 42990000, 48000000

Описание:

Машини за промишлена употреба
Различни видове машини с общо и специално предназначение
Различни машини със специална употреба
Софтуерни пакети и информационни системи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Обемът на доставката включва необходимия набор от технически (апаратура) и програмни (софтуер) средства, сертификати за калибриране, придружаваща съответна техническа, експлоатационна и друга документация, покриващи техническите изисквания на Възложителя, както и съответни резервни части, ако са необходими за нормалното обслужване на Системата.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65900 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

София - на територията на Нов български университет

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Офертата на участника трябва включва: 1. Копие от документа за регистрация и от удостоверение за актуално състояние или ЕИК съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец, а когато е физическо лице - копие от документ за самоличност. Чуждестранните юридически лица прилагат еквивалентен документ на съдебен или административен орган от държавата, издаден от съдебен или административен орган на държавата, в която са установени, в официален превод. Когато участникът е обединение на физически и/или юридически лица, което обединение не е самостоятелно юридическо лице, се представя документ за учредяване на обединението, от който следва да е видно разпределението на участието на лицата при изпълнение на дейностите по поръчката и представляващия го. 2.Ценово предложение-свободен текст; 3. Административни сведения; 4. Техническо предложение-свободен текст; 5. Минимум 2 договора с реализирани поръчки с подобен предметизпълнени през последните 3 години (2010, 2011, 2012) придружени с препоръки за добро изпълнение 6. Предложеният софтуер да е от производител, сертифициран но стандарта ISO 9001 или негов еквивалент - удостоверява се с копие на сертификати по ISO или еквивалент; 7. Доказателство, че участникът има право да разпространява и да поддържа съответните продукти на територията на страната - да има и да представи съответния сертификат за официален дилър издаден от производителя или оторизиран представител на производителя за страната. 8. Декларации по чл. 47, ал. 1,2 и 5 от ЗОП. При подписване на договор се представя: 10.Гаранция за изпълнение в размер на 3% от стойността на поръчката.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Показатели и тяхната тежест в %: -„съответствие на техническите характеристики на предлаганата система с техническото задание“, с тежест при оценяването 50%; -„предложена цена“, с тежест при оценяването 50%. Методика за оценяване на офертите - Оценката на офертите се извършва на три етапа: I етап: нефинансова оценка II етап: финансова оценка III етап: съставяне на комплексна оценка на офертите

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

22/03/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

ДА

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация може да бъде получена от сайта на университета, в директорията "Профил на купувача", където са публикувани техническите изисквания, методиката, проекта на договора и др. образци на документи.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

22/03/2013