Версия за печат

BG-Карнобат

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

община Карнобат, бул. "България" № 12, За: Маргарита Георгиева, Република България 8400, Карнобат, Тел.: 0559 29126, E-mail: karnobat@mail.bg, Факс: 0559 27165

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http: // karnobat.acstre.com.

Адрес на профила на купувача: http: // karnobat.acstre.com.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Изработване на горскостопански карти, горскостопански план и план за дейностите по опазване от пожари на горски територии от Общински горски фонд на Община Карнобат"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

77000000

Описание:

Услуги, свързани със селското и горското стопанство, овощарството, аквакултурите и пчеларството


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Изработване на горскостопански карти, горскостопански план и план за дейностите по опазване от пожари на горски територии от Общински горски фонд на Община Карнобат

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

40000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Горски територии на община Карнобат

NUTS:

BG34

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1.Участникът да е вписан в публичния регистър на ИАГ по чл. 241 от ЗГ за дейността инвентаризация на гори и изработване на горскостопански планове и програми. 2.Участникът да притежава и използва софтуерни продукти за графична обработка и бази данни, софтуер за ГИС. 3.Участникът да обезпечи техническото изпълнение на поръчката с: автомобил с висока проходимост, компютри, за всеки 2500 ха площ за инвентаризация, лазерни принтери, скенери и/ или дигитайзери с формат по-голям от А4; мобилни компютри с GPS + програмен продукт за работа с тях, за всеки 2500 ха, както и за ръководител група, инженер-проектанта в областта на горското стопанство, геодезиста и контролия специалист; печатна или размножителна техника с формат А1 или по-голям. 4.Участникът да обезпечи изпълнението на горскостопанските карти, плана за дейностите по опазване от пожари и горскостопанския план с квалифицирани кадри, както следва: един инженер по горско стопанство, ръководил изработването на не по-малко от три лесоустройствени проекта (на ДГС или ДЛС, или общински с площ по-голяма от 6000 ха); един инженер по горско стопанство, участвал във всички етапи на изработването на не по-малко от три лесоустройствени проекта за всеки 4000 ха площ за лесоустройство; един техник- лесовъд; един инженер-геодезист, вписан в регистъра на Агенцията по кадастъра; други квалифицирани кадри за участие в проучвателните и проектни работи; постоянно ангажиран специалист с опит повече от 5 години в лесоустройственото проектиране и осъществявал реален контрол по изработването на лесоустройствени проекти, който ще отговаря за цялостното качествено изпълнение на предмета на обществената поръчка. Забележка: Опита на участника се удостоверява със служебна бележка за трудов стаж по дейността, лиценз/удостоверение; кадрова справка на участника за обезпечението с кадри, включваща всички позиции; наличие на специалист – инженер-проектант в областта на инвентаризацията и горскостопанското планиране, назначен с договор (по един за всеки 4000 ха площ за инвентаризация).

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

18/03/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата се представя в Център за административно-информационно обслужване и местни приходи (ЦАИОМП) при община Карнобат в срок до 17,00 часа на 18.03.2013 г., в непрозрачен, запечатан плик, с посочен адрес за кореспонденция и по възможност телефон, факс и електронен адрес. Адрес: община Карнобат, Център за административно-информационно обслужване и местни приходи, бул. „България” № 11, гр. Карнобат, п. код 8400 За участие в процедура по чл. 14, ал. 4, т. 2 от ЗОП с предмет: „Изработване на горскостопански карти, горскостопански план и план за дейностите по опазване от пожари на горски територии от Общински горски фонд на Община Карнобат”. Представената оферта трябва да съдържа: 1.Административни сведения за участника. 2. Регистрационни документи на участника: единен идентификационен код съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър – заверено копие. 3.Декларации за липсата на обстоятелствата по чл.47, ал.1, ал. 2 и ал. 5 от ЗОП. 4.Заверено копие на „Застраховка за професионална отговорност” по чл. 171 от ЗУТ. 5.Заверено копие на Удостоверение за вписване в публичния регистър на ИАГ по чл. 241 от Закона за горите. 6.Данни за използваните софтуерни продукти. 7.Данни за техническо обезпечаване изпълнението на поръчката. 8.Списък на правоспособните технически лица, които ще участват в непосредственото изпълнение на поръчката, с приложени документи за образование, квалификация, трудов/граждански договор – заверени копия; 9.Оферта за изпълнение, включваща: цена за изпълнение на поръчката, без включен ДДС, срок за изпълнение на поръчката, срок на валидност на офертата - не по-малко от 30 (тридесет) календарни дни, включително от крайния срок за получаване на офертите. Срок за предаване на горскостопанските карти, горскостопанския план и планът за дейностите по опазване от пожари на горски територии от Общински горски фонд на Община Карнобат в чернови вид: до 10.06.2013 г. Срок за предаване на горскостопанските карти, горскостопанския план и планът за дейностите по опазване от пожари на горски територии от Общински горски фонд на Община Карнобат в окончателен вид: до 28.02.2014 г. Гаранция за изпълнение на договора - 3 (три) % от стойността на договора.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

18/03/2013