Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална здравноосигурителна каса, ул. Кричим № 1, За: Любомир Стефанов, Р България 1407, София, Тел.: 02 9659303, E-mail: lstefanov@nhif.bg, Факс: 02 9659165

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nhif.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nhif.bg/web/guest/63.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Техническа поддръжка на програмния продукт HOSP_CPW за обработка на искове на ЛЗБП. Актуализация на всички номенклатури по клинични пътеки, използвани в модулите, работещи в РЗОК и НЗОК, съгласно действащата нормативна уредба. Актуализация на всички номенклатури по клинични процедури, използвани в модулите, работещи в РЗОК и НЗОК, съгласно действащата нормативна уредба. Актуализация на всички номенклатури за ВСМД /високоспециализирана медицинска дейност/, използвани в модулите, работещи в РЗОК и НЗОК, съгласно действащата нормативна уредба. Модификация и разширяване на логическия, медицински и финансов контрол върху отчетните данни по клинични пътеки, ВСМД, клинични процедури и ежедневни отчети, съгласно действащата към момента нормативна уредба. Актуализиране и разширяване на функционалностите за пренос и обединение на данните за клинични пътеки, клинични процедури, ВСМД и ежедневни отчети на ниво НЗОК при промени в действащата към момента нормативна уредба. Актуализиране на форматите за отчет на данни за клинични пътеки, клинични процедури и ВСД при промени в действащата към момента нормативна уредба. Актуализиране на бизнес процеси, свързани с подаване и приемане на отчетните файлове при промени в действащата към момента нормативна уредба. Актуализиране и разработване на необходимите допълнителни справки за контрол и анализ върху данните, обработвани от програмния продукт, с цел повишаване ефективността при вземане на решения на всички нива в РЗОК и НЗОК. Техническа поддръжка на програмния продукт HOSP_CPW за отстраняване на проблемите при експлоатацията на продукта.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

48610000

Описание:

Системи от бази данни


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Изисквания за техническа поддръжкана програмния продукт, детайлно описан в Техническите изисквания и указания за офериране.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:


МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ЦУ на НЗОК и 28 РЗОК

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изисквания за изпълнение на настоящата поръчка са подробно описани в Техническото задание към обекта на поръчката. Изисквания към кандидатите: 1. Всеки кандидат следва да представи заверено от него копие на документ за регистрацията си или единен идентификационен код съгласно чл.23 от Закона за търговския регистър. 2. Кратко описание на дейността на кандидата и неговите ресурсни и организационни възможности (свободен текст). 3. Списък на договори, с предмет сходен с обекта на настоящата поръчка, изпълнени през последната 1 година от кандидата, с посочване на стойности, срокове на изпълнение и клиенти по всеки договор, придружени от препоръки за добро изпълнение. 4. Доказателства за икономическо и финансово състояние за последната година: 4.1. Заверено от участника копие на следните съставни части от годишния му финансов отчет за последната година - счетоводен баланс и отчет за приходите и разходите, включително и заверен одиторски доклад от регистриран одитор, в случаите, в които са изискуеми от закона. 5. Кандидатът може да представи и други документи, доказващи техническите и професионалните му възможности. 6. Декларации за отсъствие на обстоятелствата по чл. 47, ал. 1, ал.2 и ал.5 от ЗОП (Приложения № 2-4). 7.Да се представят ориганални документи от съответните компетентни органи за удостоверяване липса или наличие на задължения по смисъла на чл.162, ал.2, т.1 от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс към държавата и общината. 8. Административни сведения за участника.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

08/03/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Подробна информация относно изискванията, съгласно утвърдените технически изисквания и указания е изложена в профила на купувача.Офертите се представят всеки работен ден от 9,00 до 17,30 ч. до срокът, посочен в Публичната покана, в деловодството на Централно управление на “Национална здравноосигурителна каса” на адрес: гр. София 1407, ул. ”Кричим” № 1, лично, чрез куриерска фирма или по пощата чрез известие за доставяне.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/03/2013