Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална здравноосигурителна каса, ул. Кричим № 1, За: Любомир Стефанов, Р България 1407, София, Тел.: 02 9659303, E-mail: lstefanov@nhif.bg, Факс: 02 9659165

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nhif.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nhif.bg/web/guest/63.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на хигиенни материали за нуждите на ЦУ на НЗОК и 28 РЗОК по обособени позиции

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

39830000

Описание:

Почистващи продукти


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

43 420 лв без ДДС

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:


МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ЦУ на НЗОК и 28 РЗОК

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Участниците следва да са български или чуждестранни юридически или физически лица, които да отговарят на посочените в Техническите изисквания и указания за офериране изисквания; 2. Всеки кандидат следва да представи заверено от него копие на документ за регистрацията си или идентификационен код съгласно чл.23 от Закона за търговския регистър. 3. Декларации за отсъствие на обстоятелствата по чл. 47, ал.1, ал.2 и ал. 5 от ЗОП. 4. Кандидатът трябва да притежава сертификат за внедрена система за управление на качеството по ISO 9001:2008 или аналогична. 5. Списък с договори с предмет сходен с обекта на настоящата поръчка, изпълнени от кандидата през последните две години (2011г., 2012г.), с посочване на стойности, срокове на изпълнение и клиенти по всеки договор, придружени с препоръки за добро изпълнение. 6. Кратко описание на дейността на кандидата и неговите ресурсни и организационни възможности /свободен текст/, което да доказва възможностите му да изпълни качествено всички изисквания към доставката и условията за изпълнение на поръчката, посочени в настоящите Технически изисквания и условия за офериране. 7. Кандидатът може да представи и други документи, доказващи техническите и професионалните му възможности. 8. Участниците могат да подадат оферта за пълния обем на поръчката, за една или за няколко позиции. 9. Да се представят документи от съответните компетентни органи за удостоверяване липса или наличие на задължения по смисъла на чл.162, ал.2, т.1 от Данъчно-осигурителния процесуален кодекс към държавата и общината. 10. Участникът трябва да предостави списък на складовите помещения, с които разполага.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

04/03/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Подробна информация относно изискванията, съгласно утвърдените технически изисквания и указания е изложена в профила на купувача, неразделна част към настоящата покана.Офертите се представят всеки работен ден от 9,00 до 17,00 ч. до срокът, посочен в Публичната покана, в деловодството на Централно управление на “Национална здравноосигурителна каса” на адрес: гр. София 1407, ул. ”Кричим” № 1, лично, чрез куриерска фирма или по пощата чрез известие за доставяне.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

04/03/2013