Версия за печат

BG-Пазарджик

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Община Пазарджик, бул. "България" №2, За: инж.Цветанка Пунтева, Република България 4400, Пазарджик, Тел.: 034 402240, E-mail: secretary@pazardjik.bg, Факс: 034 402240

Място/места за контакт: Обвщина Пазарджик

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.pazardjik.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://www.pazardjik.bg/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Обществен превоз на пътници с автобусен транспорт по нова автобусна линия от общинската транспортна схема с маршрут град Пазарджик - село Тополи дол и нови курсове по съществуващи линии от утвърдените общинска и областна транспортни схеми в община Пазарджик ”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

60100000, 60112000

Описание:

Пътни транспортни услуги
Услуги на обществения пътен транспорт


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Извършването на обществения превоз обхваща седем междуселищни линии от общинска и областна транспортни схеми на Община Пазарджик с общ годишен пробег 237 827 км.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

41953 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Община Пазарджик

NUTS:

BG423

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Изпълнителят да извършва превозите от свое име, за своя сметка и на своя отговорност, в съответствие с изискванията на Закона за автомобилните превози, Закона за движение по пътищата, подзаконовите нормативни актове, издадени въз основа на тях. 2. Изпълнителят да спазва утвърдените с транспортните схеми маршрути, разписания и спирки по възложената му за обслужване нова линия и нови курсове. 3. Изпълнителят да предоставя на Възложителя в определения срок информация: - до 31.01. всяка година опис-сметка за броя и стойността на издадени карти на ветераните от войните, военноинвалидите и военнопострадалите - до 10-то число на всеки месец копия от опис-сметки на издадени карти на учащи и възрастни граждани - ежемесечна справка за извършения през отчетния период пробег

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Комплексната оценка (КО) на офертата на участника се изчислява по формулата: (КО) = (ПО1) + (ПО2) + (ПО3) Комплексната оценка се формира като сума от оценките за всички п-ли в методиката и има макс. с/ст 100 точки. На първо място ще бъде класиран участникът, събрал макс. брой точки.Относителни тегла на показателите за оценяване: ПО1-40 точки, макс. с/ст; ПО2-30 точки, макс. с/ст;ПО3-30 точки, макс. с/ст (ПО1) Средна възраст на автобусите, предложена от Участника (ПО1) = (минималната средна възраст на автобусите) / (средна възраст на автобусите, предложена от участника) x (40 точки), където „минималната средна възраст на автобусите” е най-малката предложена средна възраст на автобусите от участник, допуснат до класиране, а „средна възраст на автобусите, предложена от участника” е средна възраст на автобусите, предложена от конкретен участник, съгласно техническите изисквания. (ПО2) Средна цена на пътникокилометър/п.км/, предложена от Участника (ПО2) = (средна минимална цена на п.км) / (средна цена на п.км, предложен от участника) в лв/пкм x (30 точки), където „ средна минимална цена на п.км” е най-ниската цена на п.км, предложена от участник, допуснат до класиране, а „ средна цена на п.км, предложен от участника” е цената на п.км, предложена от конкретен участник, съгласно на Техническите изисквания. (ПО3) Система за организация, управление и контрол при изпълнение на поръчката, предложен от Участника Макс. оценка по този показател е 30 точки; Миним. оценка по този показател е 1 точка За показателя (ПО3) Система за организация, управление и контрол при изпълнение на поръчката, предложен от Участника се определя стъпка от 10 точки, като след подробното разглеждане и съпоставка, най-пълното предложение, покриващо и изискванията на Възложителя получава максимален брой - 30 точки, следващото 20 точки, съответно 10 точки, а всички останали 1 точка.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

20/02/2013 14:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Пълният пакет от документи, свързани с настоящата публична покана са публикувани в профила на купувача www.pazardjik.bg

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

19/02/2013