Версия за печат

BG-Свиленград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

ОБЩИНА СВИЛЕНГРАД, бул."България"№32, За: Розалина Караиванова, РБългария 6500, Свиленград, Тел.: 0379 74308, E-mail: op_otdel@abv.bg, Факс: 0379 74302

Място/места за контакт: Общинска администрация, стая 308

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: www.svilengrad.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Извършване на дезинсекция срещу комари, ларви на комари, кърлежи и бълхи на зелените площи на територията на Община Свиленград и абонаментни услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация за ВРБК”Дейност ЦДГ, Детски Ясли и Здравни Кабинети”и Дейност „Социални услуги”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90921000

Описание:

Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1.Извършване на дезинсекция срещу комари, ларви на комари, кърлежи и бълхи на зелените площи на територията на гр.Свиленград, с.Капитан Андреево и с. Генералово на площ 310 дка. 2.Абонаментно извършване на дезинфекция, дезинсекция и дератизация на 13 обекта и прилежащите им площи за ВРБК”Дейност ЦДГ, Детски Ясли и Здравни Кабинети”и Дейност „Социални услуги” .

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

15717 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Гр.Свиленград, с.Капитан Андреево и с.Момково

NUTS:

BG422

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участникът трябва да е специализиран в извършването на дезинфекционни, дезинсекционни и дератизационни дейности /ДДД/ дейности съгласно чл.1, ал.1 от Наредба №3/ 24.01.2005 г. за условията и реда за извършване на дезинфекции, дезинсекции и дератизации на Министерството на здравеопазването и да притежава удостоверение за правоспособност за изпълнител на ДДД ,съгласно чл.7, ал. 3 от Наредба №3/ 24.01.2005 г, издадено от НЦЗПБ или от РИОКОЗ . Услугите по дезинфекция, дезинсекция и дератизация да се извършват с техника на изпълнителя, като използваните биоцидни препарати да са в списъка на МЗ като допустими за ползване в Република България, по реда на гл.IV, разд.II от ЗЗВВХВП (Закона за защита от вредното въздействие на химичните вещества и препарати) и подзаконовите нормативни актове за осигуряване на здраве и безопасност при работа. Препаратите трябва да са регистрирани със сертификат или разрешение от Министерството на здравеопазването и храните и да отговарят на следните изисквания: възможност да се прилагат за съответния вид обработка; бърз начален ефект; високоефективни; ниска токсичност и кратък карантинен период; безвредни за хора и домашни животни; неувреждащи околната среда. Извършването на дезинсекция срещу комари, ларви на комари, кърлежи и бълхи на зелените площи на територията на гр.Свиленград, с.Капитан Андреево и с. Генералово на площ 310 дка да се извърши на три етапа: I-ви етап на дезинсекция срещу кърлежи в срок до 30.05.2013 г. II-ри етап на дезинсекция срещу имаго на комари в срок до 30.06.2013 г. III-ти етап на дезинсекция срещу имаго на комари в срок до 15.08.2013 г. Абонаментното извършване на дезинфекция, дезинсекция и дератизация за ВРБК”Дейност ЦДГ, Детски Ясли и Здравни Кабинети”и Дейност „Социални услуги” да включва следните дейности: •Дезинфекция на вътрешни помещения в сградите за унищожаване на вредни патогенни микроорганизми; •Крайна дезинфекция сградите - при регистрирани заразни заболявания, след заявка от Директорите на детските заведения и Директора на ДСУ; •Дезинсекция на вътрешни помещения в сградите срещу пълзящи и летящи инсекти – три /3/ обработки годишно и допълнителни обработки след подадени сигнали от отговорните лица; •Дезинсекция на открити тревни площи – три пъти годишно . •Дератизация на мазета и приземни етажи за контрол над популацията на вредни гризачи – три /3/ обработки годишно и допълнителни обработки след подадени сигнали от отговорните лица; •Дезинсекцията и дератизацията да включва залагане на примамки в специални предпазни сандъчета, тунелчета и други, които се закрепват и поставят на обозначени за целта места в обектите; •Ежемесечно профилактично наблюдение на обектите, предмет на поръчката и последваща обработка при констатирана необходимост; •Периодична (ежеседмична при констатирана необходимост след подаден сигнал от отговорните лица), проверка и зареждане на специалните съндъчета.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

11/02/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация за обществената поръчка може да бъде намерена в профила на купувача на адрес: www.svilengrad.bg

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

08/02/2013