Версия за печат

BG-Габрово

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Дирекция "Национален парк Централен Балкан", ул. Бодра смяна № 3, За: Ирена Цонева, Нанко Минков, Р България 5300, Габрово, Тел.: 066 801277, E-mail: office@centralbalkan.bg, Факс: 066 801277

Място/места за контакт: Централен офис

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.centralbalkan.bg.

Адрес на профила на купувача: www.centralbalkan.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„ИЗВЪНГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ И РЕМОНТ НА СЛУЖЕБНИТЕ АВТОМОБИЛИ, СОБСТВЕНОСТ НА ДИРЕКЦИЯ „НАЦИОНАЛЕН ПАРК ЦЕНТРАЛЕН БАЛКАН” в 4 позиции, както следва: Позиция 1 – „Обслужване и ремонт на служебните автомобили за Паркови участъци Тетевен, Троян и Стоките– район Север 1”; Позиция 2 – „Обслужване и ремонт на служебните автомобили за Централен офис Габрово – район Север 2”; Позиция 3 – „Обслужване и ремонт на служебните автомобили за Паркови участъци Тъжа– район Юг 1”; Позиция 4 – „Обслужване и ремонт на служебните автомобили за Паркови участъци Калофер, Карлово и Клисура – район Юг 2”. Услугите, предмет на поръчката, са за техническо обслужване и ремонт на служебните автомобили, включително доставка на резервни части, материали и консумативи, необходими за извършването им.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50110000

Описание:

Услуги по техническо обслужване и ремонт на автомобили и мотоциклети и свързаното с тях оборудване


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Дирекция „НП Централен Балкан”- Габрово разполага със служебни автомобили Джип Паджеро, Тойота Авенсис, Лада Нива, Джип УАЗ, които се използват предимно в сложен планински терен и при екстремни метеорологични условия. За позиция 1 - 6 бр. Лада Нива; За позиция 2 - 1 Тойота и 1 джип Паджеро За позиция 3 - 2 Лада Нива и 1 УАЗ За позиция 4 - 5 Лада Нива и 1 УАЗ

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

НП Централен Балкан - паркови участъци

NUTS:

BG322

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

А. Минимални изисквания за технически възможности : 1.Участникът следва да е предоставял ремонтни услуги на клиенти с подобен автомобилен парк (Лада Нива, УАЗ, Паджеро и Тойота) – доказва се със Списък - декларация (свободен текст) на фирми, обслужвани от кандидата с подобен автомобилен парк (напр. – ДГС, ДЛС, ВИК, Енергоснабдяване и др.) 2.Участникът следва да притежава техническа и кадрова обезпеченост на сервиза за извършване на ремонтите: • Технически персонал за изпълнение на услугата - минимум 2-ма специалиста; • Техническото оборудване за изпълнение на услугата - възможност за едновременно обслужване за ремонт в сервиза на минимум 2 коли. Б. Представената от Вас оферта трябва да съдържа: 1. Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан от представляващия участника – по образец №1. 2. Документи за правосубектност на участника: копие от документа за регистрация, заверено с подпис и печат на лицето, представляващо дружеството, или Единен идентификационен код (ЕИК) съгласно чл. 23 от Закона за Търговския регистър, когато Участникът е юридическо лице или едноличен търговец; копие от документа за самоличност, когато Участникът е физическо лице; когато Участникът в процедурата е обединение, което не е юридическо лице, документите се представят от всяко физическо или юридическо лице, включени в обединението. 3. Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл.47, ал.1 и ал.2 от ЗОП (по образец №2). 4. Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл.47,ал.1, т.1 и ал.2, т.2 и т.5 от ЗОП (по образец №3). 5. Декларация за отсъствие на обстоятелствата по чл.47, ал.5 от ЗОП (по образец №4). 6. Списък - декларация (свободен текст) на фирми, обслужвани от кандидата с подобен автомобилен парк (напр. – ДГС, ДЛС, ВИК, Енергоснабдяване и др.) 7.Декларация (свободен текст) за средния годишен брой на работниците и служителите на участника за последните три години - минимум 2-ма специалиста; 8.Декларация (свободен текст) за техническото оборудване, с което разполага участникът за изпълнение на услугата, колко коли могат да се обслужват едновременно в сервиза. 9.Декларация за приемане условията на проекта на договор (по образец № 6). 10.Оферта (по образец № 7) – попълнена, подписана и подпечатана от кандидата. Предлаганата цена е без ДДС.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Показател К1 – Предложена цена за едно техническо обслужване на всички автомобили, включени в обществената поръчка с коефициент на тежест - 30% Показател К2 – Предложена цена за един човекочас вложен труд при извършване на текущ ремонт на автомобилите с коефициент на тежест -40 %. Показател К3 – Предложен гаранционен срок( в месеци) на извършения ремонт с коефициент на тежест – 30%.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

04/02/2013 16:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

30/01/2013