Версия за печат

BG-Свиленград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

СОУ "Д-р Петър Берон", ул."Отец Паисий" №28, За: Мариана Атанасова Вангелова, Република България 6500, Свиленград, Тел.: 0379 71354; 0379 71277, E-mail: meri_van@abv.bg, Факс: 0379 71354

Място/места за контакт: СОУ "Д-р Петър Берон", стая 114

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: www.svilengrad.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Доставка на терминални работни станции за нуждите на СОУ "Д-р Петър Берон" гр.Свиленград по Национална програма "Информационни и комуникационни технологии в училище"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

30231100

Описание:

Компютърни терминали


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

40 (четиридесет) броя терминални работни места (висок клас терминали – за видеообработка, CAD системи, HD видео и др.), разпределени в 3 кабинета, всеки от тях със собствен сървър за нуждите на СОУ “Д-р Петър Берон” гр.Свиленград). Подробно описание на техническите параметри е дадено в техническото задание, публикувано на адрес: www.svilengrad.bg

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

34500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

СОУ "Д-р Петър Берон" гр.Свиленград, ул."Отец Паисий" №28

NUTS:

BG422

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Предложената техника следва да се достави, инсталира, конфигурира и пусне в употреба от участника, като офертата на участника включва всички необходими разходи. 2. Офертата на участника следва да включва и обучение на отговорните за съответните кабинети лица, както и всички разходи по неговото обезпечаване. 3. Офертата на участника трябва да включва и всички разходи за допълнителен, не лицензиран до момента на поръчката софтуер, необходим за функционирането на системата. 4. Участниците трябва да представят подробна ценова разбивка за всеки отделен компонент - хардуер, софтуер, инсталация, обучение, като в рамките на гаранционния период при необходимост от допълнително заявяване на даден компонент (например повреда на монитор по вина на Възложителя) Изпълнителят не следва да оферира по-високи цени от тези в офертата. 5. Минимален гаранционен срок на доставяното оборудване: 36 месеца, вкл. ремонт и подмяна на място. 6. Срок за инсталация на оборудването и извършване на обучение: до 45 дни от сключването на договор.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Класирането на участниците ще се извърши на база “икономически най – изгодна оферта”, която се формира по следните показатели и формула: 1.Финансово предложение – тежест 50 Кф – Предложена цена, където Кф = най ниския сбор от единични предложени цени х 50 предложения сбор от единични цени даден от участник /изразява съотношението между най - ниския сбор от единични предложени цени констатирани от комисията при отварянето на всички предложения към предложения сбор от единични цени даден от участник, с тежест 50/ 2. Техническо предложение – тежест 30 Кт – Техническо предложение /съответствие на предложението на участника с техническите изисквания на Възложителя/. Комисията оценява всеки участник доколко техническото му предложение за качество, произход, стандарти, гаранционни срокове и др. отговарят на заложените изисквания и на нормативните такива. При пълно покриване на изискванията за качество и предложени технически параметри на сървърните станции с по-високи технически показатели от минималните - участникът получава 30 точки. При по-ниски технически показатели, комисията мотивира оценката си. 3. Срок за отстраняване при повреда на техниката – тежест 10 Ксоп = най краткия срок за отстраняване при повреда на техниката х 10 предложения срок за отстраняване при повреда на техниката даден от участник Участникът предлага срока за отстраняване при повреда на техниката, който трябва да бъде посочен в часове. /изразява съотношението между най-краткия срок за отстраняване при повреда на техниката констатиран от комисията при отварянето на всички предложения към предложения срок за отстраняване при повреда на техниката от дадения участник, с тежест 10/. 4. Срок за инсталация на оборудването и извършване на обучение – тежест 10 Ксио = най - краткия срок за инсталация и обучение х 10 предложения срок за инсталация и обучение даден от участник Участникът попълва с цифри и букви предлагания от него срок за инсталация на оборудването и извършване на обучение. Същият трябва да бъде посочен като цяло число, в календарни дни. /изразява съотношението между най-краткия срок за инсталация на оборудването и извършване на обучение констатиран от комисията при отварянето на всички предложения към предложения срок за инсталация на оборудването и извършване на обучение от дадения участник, с тежест 10/. КО – крайната оценка, получаваща се като сбор от финансовото, техническото предложение, срок за отстраняване при повреда на техниката и срокът за инсталация на оборудването и извършване на обучение на всеки участник, т.е КО = Кф + Кт + Ксоп. + Ксио.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

24/01/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Подробно описание на цялата документация по възлагането на обществената поръчка, а именно: указания към участниците, техническо задание, приложения, публична покана е публикувано на адрес: www.svilengrad.bg, профил на купувача. А така също и на посочените телефони или електроннната поща в рамките на работния ден - от 08:00 до 17:00 часа.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

24/01/2013