Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" № 33, За: Теодора Кирова, България 1000, София, Тел.: 02 9377545, E-mail: tkirova@sofia.bg, Факс: 02 9377312

Място/места за контакт: Дирекция "Обществени поръчки и концесии", ул. "Париж" № 3

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.sofia.bg/pressecentre/press.asp?open=12.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Копиране и подвързване на документации за участие в процедури по ЗОП, Закона за концесиите и Наредбата за условията и реда за провеждане на търгове и конкурси”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79971000

Описание:

Услуги по подвързване и довършване на печатни издания


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

По заявка

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

60000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Дирекция "Обществени поръчки и концесии"

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

I. Изисквания към участниците: 1. Да изпълнява поръчката до 24 часа след възлагането й. 2. Срокът за реакция на спешна поръчка е с предимство до 30 минути след уведомяването. 3. Да приема възложената поръчка и да доставя изпълнената поръчка за своя сметка и със собствен транспорт. 4. Да разполага с необходимата техника за изпълнение на поръчката. 5. Участниците трябва да представят: Списък-декларация с наличната техника.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Изборът на изпълнител ще се извърши при критерий за оценка на офертите „най-ниска цена” по видове дейности: К1 – Черно-бяло копиране на формат А4 – 20 точки; К2 - Цветно копиране/принтиране на формат А4 – 20 точки; К3 - Подвързване с пластмасова спирала – 20 точки; К4 – Изрязване, сгъване и подреждане на чертеж – 20 точки; К5 – Черно-бяло сканиране на формат А4 – 20 точки. III. Методика за оценка на офертите: Участникът, предложил най-ниска цена по съответния критерий за оценка (К1, К2, К3, К4 и К5), получава 20 точки, а всеки следващ – съответния брой точки, получен от съотношението между най-ниската цена и цената, предложена от съответния участник, по формулата: K1,2,3,4,5 = най-ниската цена/съответната цена X 20 Изчисление на резултатите: Получените по показателите точки се сумират по формулата: Комплексна оценка = К1+К2+К3+К4 +К5

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

24/01/2013 12:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Администратични сведения - Образец №1. 2. Ценово предложение -Образец №2. 3. Декларация за техниката, с която разполага за изпълнение на поръчката. ВСЕКИ ЕДИН ОТ ДОКУМЕНТИТЕ, СЪДЪРЖАЩИ СЕ В ОФЕРТАТА СЛЕДВА ДА БЪДЕ ПОДПИСАН ОТ ПРЕДСТАВЛЯВАЩИЯ УЧАСТНИКА ИЛИ УПЪЛНОМОЩЕНО ОТ НЕГО ЛИЦЕ. Oбразците са публикувани на интернет адреса на Столична община www.sofia.bg (в секцията Електронна община, "Профил на купувача" http://www.sofia.bg/pressecentre/press.asp?open=12). Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” №33, фронт-офис. При подписване на договора, задължително се представя свидетелство за съдимост, декларация по чл.47, ал.5 и документ за гаранция за изпълнение в размер на 3% от стойността на договора в една от следните форми: - банкова гаранция или - парична сума, внесена по банков път на името на Столична община, Дирекция “Финанси” по една от следните сметки: Сметка в лв (BGN) IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33008301 BIC Code: SOMBBGSF Наименование на банката: Общинска банка, клон Врабча, ул. ''Врабча'' № 6.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

23/01/2013