Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул. "Московска" № 33, За: Теодора Кирова, България 1000, София, Тел.: 02 9377545, E-mail: tkirova@sofia.bg, Факс: 02 9377312

Място/места за контакт: Дирекция "Обществени поръчки и концесии", ул. "Париж" № 3

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.sofia.bg/pressecentre/press.asp?open=12.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Ежемесечна дезинсекция и дератизация в Заведенията за социални услуги, Бюрата за социални услуги и Дирекция „Социални дейности”

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90921000

Описание:

Услуги по дезинфекция, дезинсекция и дератизация


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Обща площ за обработка на заведенията за социални дейности - 45 925 кв.м. Обща площ за обработка на бюра за социални дейности - 2 896 кв.м.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

50000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Заведения и бюра за социални услуги

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

I. Изисквания към участниците: 1. Всеки участник трябва да има внедрена система за управление на качеството ISO 9001:2008, което се доказва с валиден сертификат. 2. Участниците трябва да притежават удостоверение за правоспособност издадено на името на ръководителя на обработките, който има договор доказващ ангажимента към фирмата. 3. Ръководителят и техническият персонал на участниците трябва да притежават опит и квалификация, съответстваща на предмета на поръчката и да отговарят на всички изисквания на разпоредвите на Наредба № 3 за условията и реда за извършване на дезинфекция, дезинсекция и дератизация от 24.01.2005 г. Служителите да притежават удостоверения за правоспособност от РЗД/РИОКОЗ/. 4. Участниците да притежават констативен протокол от РЗИ/РИОКОЗ/ по изискванията на Наредба № 3 от 24.01.2005 г. на МЗ. 5. Участниците в процедурата трябва да имат опит в извършване на подобен вид услуги минимум три години и минимум три договора с подобен предмет на поръчката, придружени със съответните референции.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

18/01/2013 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Администратични сведения - Образец №1. 2. Ценово предложение -Образец №2. 3. Копие на сертификат за внедрена система за управление на качество ISO 9001:2008. 4. Копие на удостоверение за правоспособност издадено на името на ръководителя на обработките, който има договор доказващ ангажимента към фирмата. 5. Копия на удостоверения за правоспособност на служителите издадени от РЗД/РИОКОЗ/. 6. Копие на констативен протокол издаден от от РЗИ/РИОКОЗ/ по изискванията на Наредба № 3 от 24.01.2005 г. на МЗ. 7. Списък на договори с подобен предмет на поръчката - минимум три договора, придружени със съответните референции. ВСЕКИ ЕДИН ОТ ДОКУМЕНТИТЕ, СЪДЪРЖАЩИ СЕ В ОФЕРТАТА СЛЕДВА ДА БЪДЕ ПОДПИСАН ОТ ПРЕДСТАВЛЯВАЩИЯ УЧАСТНИКА ИЛИ УПЪЛНОМОЩЕНО ОТ НЕГО ЛИЦЕ. Oбразците са публикувани на интернет адреса на Столична община www.sofia.bg (в секцията Електронна община, "Профил на купувача" http://www.sofia.bg/pressecentre/press.asp?open=12). Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. „Московска” №33, фронт-офис. При подписване на договора, задължително се представя свидетелство за съдимост, декларация по чл.47, ал.5 и документ за гаранция за изпълнение в размер на 3% от стойността на договора в една от следните форми: - банкова гаранция или - парична сума, внесена по банков път на името на Столична община, Дирекция “Финанси” по една от следните сметки: Сметка в лв (BGN) IBAN: BG 72 SOMB 9130 33 33008301 BIC Code: SOMBBGSF Наименование на банката: Общинска банка, клон Врабча, ул. ''Врабча'' № 6.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

18/01/2013