Версия за печат

BG-Свиленград

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Многопрофилна болница за активно лечение-Свиленград"ЕООД, ул."Сан Стефано"№1, За: Таня Димитрова, България 6500, Свиленград, Тел.: 0379 74072, E-mail: mbalsv@abv.bg, Факс: 0379 71534

Интернет адрес/и:

Адрес на профила на купувача: www.svilengrad.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

“Осигуряване на денонощна, физическа, невъоръжена охрана за опазване на имущество и сгради, заедно с прилежащите площи на ”МБАЛ-Свиленград”ЕООД"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79713000

Описание:

Охранителни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

ПОСТ №1 – намиращ се на главния вход на ул.”Сан Стефано” №1 с денонощен (24-часов) режим на работа в работни, празнични и почивни дни.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

26400 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр.Свиленград, ул."Сан Стефано"№1

NUTS:

BG422

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Копие от документа за регистрация или единен идентификационен код съгласно чл. 23 от Закона за търговския регистър, когато участникът е юридическо лице или едноличен търговец; копие от документа за самоличност, когато участникът е физическо лице.;Заверено от кандидата копие от документа за регистрация по ЗДДС /ако кандидата е регистриран/, ако не е регистриран също да удостовери това обстоятелство с декларация. ;Декларация за липса на обстоятелствата по чл.47, ал.1 и 5 ЗОП;Декларация за липса на обстоятелства по чл. 47, ал.2 ЗОП;Заверено копие от Лиценз за частна охранителна дейност по смисъла на Закона за частна охранителна дейност ;Списък-декларация на основните договори за въоръжена охрана, изпълнени през последните три години - 2009, 2010 и 2011 год., включително стойностите, датите и получателите, ;Декларация за техническото и транспортно оборудване (списък на МПС, оборудване за охранителна дейност - за видео наблюдение, радиостанции, униформено облекло и др.), с което разполага кандидата за изпълнение на обществената поръчка; И други посочени в документацията, могат да бъдат получени на посочения интернет адрес на възложителя www.svilengrad.bg.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

предложена цена – до 60 точки опит в охраната на обществени обекти мероприятия и структури – до 20 точки срок за отложено плащане – до 20 точки

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

17/01/2013 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Офертата, поставена в запечатан непрозрачен плик, с посочен предмет на поръчката, адрес за обратна кореспонденция , телефон, факс и електронен адрес, следва да бъде представени в „МБАЛ-Свиленград” ЕООД,гр.Свиленград ул.”Сан Стефано”№1 лично или от упълномощен представител на кандидата за изпълнител или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка., всеки работен ден от 08.00 ч.до 16.00 ч., до указания в поканата срок. Допълнителна информация и документи, свързани с изпълнение на поръчката, могат да бъдат получени на посочения интернет адрес на възложителя www.svilengrad.bg.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

17/01/2013