Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Столична община, ул."Московска" № 33, За: Ваня Зоровска, България 1000, София, Тел.: 02 9377246, E-mail: vzorovska@sofia.bg, Факс: 02 9377558

Място/места за контакт: Дирекция "Обществени поръчки и концесии"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.sofia.bg.

Адрес на профила на купувача: www.sofia.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Осъществяване на денонощна физическа охрана на обект депо за неопасни отпадъци "Садината" с видеонаблюдение"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79700000

Описание:

Детективски и охранителни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

1.Обхват на услугата: - Физическа охрана на обекта; - Сигнално охранителна дейност (СОД); - Централизирано видеонаблюдение; 1.1. Физическата охрана да включва: 12 – часов пост: дневен пост, състоящ се от един охранител; 12 – часов пост: нощен пост, състоящ се от двама охранители. Охраната да бъде въоръжена и оборудвана с патрулен автомобил снабден с радио - паник бутон, с който охранителите да извършват обход на обекта. 1.2. Централизирано видеонаблюдение да включва: 24-часово отдалечено централизирано видеонаблюдение в дежурения мониторинг център на фирмата изпълнител. 1.3. Сигнално охранителна дейност (СОД) да включва: Патрулна кола на обекта (посочена при физическата охрана) с радио-паник бутон за денонощна връзка с дежурния център на фирмата изпълнител.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

гр. София, депо за неопасни отпадъци "Садината"

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участниците в обществената поръчка трябва да: 1. Имат опит в охраната на подобен тип обект- три договора от последните три години с приложение референции/препоръки за добро изпълнение. 2. Притежават лиценз/и за извършване на дейностите по чл. 5 от ЗЧОД покриващи територията на обекта - представя се копие. 3. Притежамат индивидуална лицензия за изграждане, поддържане и използване на обособена далекосъобщителна мрежа. 4. Притежават сертификат за "Система за управление на качеството" ISO 9001:2008. 5. Имат изграден 24-часов дежруен център със съвременна апаратура и софтуер, осигуряващ 24-часов непрекъснат контрол на автопатрулни екипи при получаване на алармен сигнал, както и денонощен контрол и връзка с охранителите. Изисквания към изпълнението на поръчката: 1. Охраната да се извършва от охранители с униформено облекло, носещи отличителни знаци на фирмата-изпълнител и оборудвани с всички съвременни помощни средства за задържане и принуда на нарушителите като палки, белезници и др. 2. Охранителите да пропускат в обекта лица, само след съгласуване с представител на възложителя, както и да се осъществява контрол на лицата движещи се в обекта. За констатирани нарушения по време на дежурството им са длъжни да информират възложителя своевременно. 3. Охранителите да имат денонощна връзка чрез патрулната кола с радио-паник бутон с дежурния център на фирмата изпълнител. При подаване на сигнал трябва да се отреагира до 10 минути. 4. Обектът да бъде обозначен със стикери на фирмата-изпълнител. 5. Изпълнителя изгражда на обекта система за видеонаблюдение, която да е в рамките до шест камери и се ползва за срока на договора. Оборудването остава собственост на изпълнителя след изтичане срока на договора. 6. Денонощно да се поддържа връзка от Дежурния център на фирмата със съответните Районните полицейски управление, Противопожарните служби и Гражданска защита.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

28/12/2012 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

1. Всяка оферта трябва да съдържа: 1.1. Оферта за участие (Образец № 1) 1.2. Административни данни (Образец № 2) 1.3. Ценово предложение (Образец № 3) 1.4. Декларация за липса на обстоятелства по чл.47, ал.1 т. 1 от ЗОП (Образец № 4-1) 1.5. Декларация за липса на обстоятелства по чл. 47, ал. 5 от ЗОП (Образец № 4-2) 1.6. Документи доказващи минималните изисквания към участниците: - списък на договорите за последните три години с приложени референции; - копие на лицензи за извършване на дейностите по чл. 5 от ЗЧОД покриващи територията на обекта; - копие на индивидуална лицензия за изграждане, поддържане и използване на обособена далекосъобщителна мрежа; - копие на документ за внедрена Система за управление на качеството ISO 9001:2008 г.; - доказателства за изграден 24-часов дежурен център със съвременна апаратура и софтуер, осигуряващ 24- часов непрекъснат контрол на автопатрулни екипи при получаване на алармен сигнал, както и денонощен контрол и връзка с охранителите; 2. Образци № 1, № 2, № 3, № 4-1, № 4-2 за настоящата поръчка са публикувани на интернет адреса на Столична община www.sofia.bg 3. Срокът на валидност на офертата не трябва да бъде по-кратък от 60 /шестдесет/ календарни дни, считано от крайния срок за подаване на офертите. 4. Офертите за участие се подават в запечатан непрозрачен плик на ул. "Московска" № 33, фронт-офис, в срока указан в настоящата покана. 5. Участник, чиято оферта не отговаря на посочените в настоящата покана изисквания няма да бъде разглеждана. 6. При подписване на договдора, спечелилият участник задължително представя документ за внесена гарания за изпълнение в размер на 3 % от стойността на договора без ДДС на следната банкова сметка на Столична община BG 72 SOMB 9130 3333 0083 01; BIC: SOMBBGSF, Общинска банка, клон „Врабча”, ул. „Врабча” № 6 на името на Столична община, дирекция „Финанси” или Банкова гаранция за срока на договора. 7. Посочената прогнозна стойност на поръчката е без ДДС.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

27/12/2012