Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Министерство на образованието, младежта и науката, бул. "Княз Дондуков" 2А, За: Владимир Ангелов, Република България 1000, София, Тел.: 02 9217494, E-mail: Vladimir J Angelov@mon.bg

Място/места за контакт: МОМН

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.mon.bg.

Адрес на профила на купувача: www.mon.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Почистване на работни, сервизни и складови помещения в административните сгради на МОМН, находящи се в гр. София вкл. доставка на необходимите за целта консумативи "

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

90900000

Описание:

Услуги по почистване и хигиенизиране


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно техническата спецификация на Възложителя, публикувана в Профил на купувача на адрес http://www.mon.bg/.Офертите на участниците не следва да надвишават прогнозната стойност.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65900 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Република България

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Офертата трябва да съдържа следните документи: Списък на документите, съдържащи се в офертата, подписан и подпечатан от участника. Копие на документ за регистрация или единен идентификационен код, съгл. чл.23 от Закона за търговския регистър, когата участникът е юридическо лице или едноличен търговец или копие от документ за самоличност, когато участникът е физическо лице ценово предложение на участника, включващо всички дейности в една крайна сума за период един месец, подписано и подпечатано от участника техническа спецификация справка - декларация за оборудването, машинитеи техническите съоръжения, с които участника разполага за изпълнение предмета на поръчката декларация за осигуряване на минимален брой заети лица по почистване за сградите на МОМН (посочени в приложение 1) Списък на персонала на участника, който е пряко заетв извършването на услуги по почистване, придружен от справка за актуално състояние на трудовите договори,издадена от НАП и справка за броя осигурени лица, издадена от НОИ(оригинал или заверени копия) Валиден сертификат за управление на качеството по стандарт ISO 9001 или еквивалент на производителя на използваните консумативи за почистване декларация за валидност на предложението - 90 календарни дни от крайния срок за подаване на офертите списък на договорите за почистване, изпълнявани през предходните три години ( 2009 г., 2010 г. и 2011 г.), който следва да съдържа информация за стойността на договорите и данни за контакт с възложителя. копие от поне един договор за почистване, изпълняван през предходните години (2009 г., 2010 г. и 2011 г.) или референция за поне един договор от посочените в приложения списък.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

20/12/2012 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

договорът ще бъде сключен за период от 01.01.2013г. до изразходване на прогнозната стойност -65900 лева без ДДС. Договорът ще бъде предсрочно прекратен от страна на възложителя след провеждане на мини процедура и сключване на индивидуален договор на МОМН по рамково споразумение от ЦООП със срок на изпълнение 2013-г. 2014 г. Оферти се подават в запечатан непрозрачен плик в сградата на МОМН-бул. "Княз Дондуков" 2 А, деловодство - за публична покана с предмет: „Почистване на работни, сервизни и складови помещения в административните сгради на МОМН, находящи се в гр. София вкл. доставка на необходимите за целта консумативи "

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

20/12/2012