Версия за печат

BG-Панагюрище

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Исторически музей - Панагюрище, ул. Райна Княгиня 28, За: Георги Адулов, Република България 4500, Панагюрище, Тел.: 0357 62012, E-mail: histmuzpan@abv.bg

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.panagyurishte.org/museum.

Адрес на профила на купувача: www.panagyurishte.org/museum.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

избор на изпълнител за дневна въоръжена физическа охрана в условията на СОТ и видеонаблюдение на сградата с експозиция „Панагюрско златно съкровище“, на Исторически музей гр. Панагюрище , ул.„ Райна Княгиня ” № 28 и намиращите се в нея движими културни ценности, експозиционни витрини, съоръжения и вещи, прилещащият терен и осигуряване на пропусквателния режим в обекта.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

79713000

Описание:

Охранителни услуги


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Дневна въоръжена физическа охрана в условията на СОТ и видеонаблюдение на сградата с експозиция „Панагюрско златно съкровище“, на Исторически музей гр. Панагюрище , ул.„ Райна Княгиня ” № 28 и намиращите се в нея движими културни ценности, експозиционни витрини, съоръжения и вещи, прилежащият й терен и осигуряване на пропусквателния режим в обекта за срок от една година от сключване на договора за възлагане на поръчката.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

41667 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

град Панагюрище, община Панагюрище, Област Пазарджик

NUTS:

BG423

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Офертите се събират под формата на писмени предложения в отговор на публичната покана на възложителя и трябва да бъдат представени съгласно изискванията на чл.57 от ЗОП. Всяка оферта трябва да съдържа: 1. Данни за кандидата - административни сведения съгласно регистрацията му; 2. Нотариално заверено копие на Лицензи по реда на частната охранителна дейност 3.Нотариално заверено копие на разрешително на фирмата за огнестрелно оръжие за служебни цели 4. Описание на техническото оборудване и възможността за осигуряване на поръчката 5. Предлагана цена - Кандидатите следва да представят ценово предложение- Приложение №4 6. Образец на оферта – Приложение №2 и офертен формуляр, съдържащ предлагана цена, срок на отложено плащане и срок, в който ще бъде реагирано при извършено нарушение от получаване на сигнал- Приложение № 2а 7. Предложение за изпълнението на поръчката- Приложение №3 8.Декларации по чл.47 от ЗОП 9. Проект за договор-подписан и подпечатан от участника 10.Точен адрес, телефон,факс, банкови реквизити 11.Референции от постоянни партньори и / или предишни възложители 12.Копие на годишния баланс и отчета за приходите и разходите на участника за последната финансово приключена година. 13. Организационна структура и списък на техническите лица и отговарящите за контрола и качеството на лицата –придружено с документи удостоверяващи образованието, професионалната квалификация (прилагат се доказателства за професионален опит на кандидата : сертификати, лицензии , дипломи , списък на обектите които са охранявали последните 3 години, доказателства, че охраните са въоръжени и отговарят на изискванията на Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия, организационна структура и списък на служителите, които ще изпълняват поръчката, отговарящи на чл.28 от Закона за частната охранителна дейност и документи удостоверяващи квалификацията им). Образците на документи са качени в „Профил на купувача” на страницата на Исторически музей – Панагюрище.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Критерият за оценка на постъпилите оферти е икономически най-изгодна оферта, като комплекс от оценките по следните показатели : 1.Ценово предложение за охрана на обектите (Ц) Ц = Ц min / Ц предл. Х 100 ; Ц max = 100 точки където: Ц - коефициент на ценово предложение Ц min - минимална предложена цена Ц предл.- ценово предложение на участника Ц max - максимална стойност на Ц 2. Предложен срок за реакция при нарушения от получаване на сигнал (С1) С1 = C1 min / С1 предл. Х 100 ; С1 max =100 точки където: С1 - коефициент за срока на реакция при нарушения С1 min – минимален предложен срок С1 предл.- срок предложен от участника С1 max – максимална стойност на С1 3.Предложен срок на отсрочено плащане (С2) С2 = С2 предл. / С2 max предл. X 100 ; C2 max = 100 точки където: С2 – коефициент за отсрочено плащане срок С2 max предл.- максимално предложен срок С2 предл.- срок предложен от участник C2 max – максимална стойност на С2 4. Комплексната оценка (К) се определя по точкова система, като тежестта на отделните критерии в комплексната оценка на предложението ще се определя по формулата : К = 0.80 X Ц + 0.15 x C1 + 0.05 x C2 където К- комплексна оценка в точки на всеки кандидат 0.80, 0.15, 0.05 – тежестни коефициенти за всеки критерии Конкретният брой точки за оценка по определените критерии ще варира в определени граници, които са от 0 до 100 точки. Максимален брой точки се дава за направено оптимално предложение. Минимален брой точки се дава при най- неизгодни условия или при липса на доказателства.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

20/12/2012 16:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Допълнителна информация и документи, свързани с поръчката, могат да бъдат получени на посочения интернет адрес.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

19/12/2012