Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

"Български пощи" ЕАД, ул. "Акад. Стефан Младенов" № 1, бл. 31, За: Людмила Расташка, Република България 1700, София, Тел.: 02 9493310, E-mail: l.rastashka@bgpost.bg, Факс: 02 9625329

Място/места за контакт: дирекция "Правна дейност"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.bgpost.bg.

Адрес на профила на купувача: www.bgpost.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Извънгаранционно сервизно обслужване и ремонт на технологични автомобили, собственост на "Български пощи" ЕАД.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

50000000, 50100000

Описание:

Услуги по ремонт и поддръжка
Услуги по техническо обслужване и ремонт на превозни средства и свързаното с тях оборудване


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Извънгаранционното сервизно обслужване и ремонта на технологичните автомобили, собственост на „Български пощи” ЕАД, включва: 1. Участникът да създаде цялостна организация за изпълнението на сервизното обслужване и ремонта на технологичните автомобили, собственост на “Български пощи” ЕАД” ; 2. Участникът да контролира качеството на цялостното изпълнение на поръчката на Възложителя, свързана със сервизното обслужване, поддръжката и ремонта на технологичните автомобили; 3. Участникът извършва цялостното изпълнение на поръчката на възложителя в универсални сервизи, като може да влага както оригинални резервни части, така и алтернативни резервни части. Под термина „алтернативни” да се разбират такива, произведени от лица, различни от тези за първоначално вграждане на съответната марка и модел автомобил, при използването на които се запазват нормалните експлоатационни характеристики на автомобилите. Вложените и монтирани резервни части, материали ,консумативи и принадлежности да бъдат нови, оригинални и или алтернативни и неупотребявани за съответната марка и модел автомобил. Вложените оригинални резервни части и консумативи по автомобилите да са по цени на дребно валидни в официален вносител на марката към момента на извършване на услугата с включен процент отстъпка, съгласно приложеното в ценовата оферта. 4. Участникът осигурява извършването на следните операции: - цялостна диагностика на МПС; - техническо обслужване и ремонт на двигателя, съединителя, скоростната кутия, ръчна спирачка, карданно предаване; - техническо обслужване и ремонт на преден мост, кормилно управление, заден мост, спирачна система, окачване на автомобила; -техническо обслужване и ремонт на системата на електрооборудване на автомобила, горивната система и климатичната система; Техническо обслужване и ремонт на ходовата част на автомобила и реглаж на преден мост; 5. След ремонта на моторното превозно средство участникът задължително да проведе пътна проба на автомобила.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

66000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ЦУ, РУ, ОПС и СП на "Български пощи" ЕАД

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Поръчката да се изпълни при спазване на изискванията на Възложителя, посочени в Техническото задание към поканата ( Приложение 1). Към офертата, участниците трябва да представят: 1. Данни за лицето, което прави предложението – Справка за административни сведения за участника (Приложение 2); 2. Копие от документ за регистрация по чл. 23 от Търговския закон; 3. Техническо предложение на участника изготвено по приложен към поканата образец (Приложение 3); 4. Ценово предложение (без ДДС), в съответствие с предварително обявените от Възложителя условия, съгласно образец на ценово предложение (Приложение 4); 5. Подписан и подпечатан проект на договор (Приложение 5); 6. Документ удостоверяващ, че участникът е официален автомобилен представител, както и че разполага със сервизна мрежа за извършване на сервизно обслужване и ремонт в страната. 7. Списък със сервизна мрежа в страната. Списъкът задължително покрива 70% от градовете центрове на Регионалните поделения /РУ/ и Областните пощенски станции /ОПС/ на „ Български пощи „ ЕАД. Участникът представя списък на универсалните сервизи в гр. София. При липса на подходящ сервиз, участникът осигурява сервиз, който да е отдалечен на не повече от 50км. от даденото населено място, където са РУ и ОПС; 8. Списък на универсалните сервизи в гр. София; 9. Списък на подизпълнителите, които ще участват при изпълнението на поръчката, ако се предвиждат такива. Списъкът се включва в техническото предложение на участника (Приложение №3) и съдържа наименованието на подизпълнителите, видовете дейности, които ще изпълняват и дела на тяхното участие; 10. Декларация от всеки от подизпълнителите относно съгласие за участието му в изпълнението на поръчката съгласно Приложение № 6; 11. Списък и копие от договори за сервизно обслужване и ремонт на най - малко 300 автомобила, собственост на едно и също дружество или учреждение за последните 2 (две) години. 12. Валиден сертификат по ISO 9001:20XX или еквивалентен. 13. Документи, представени от участника избран за изпълнител при подписване на договора: 14. Декларация по чл. 47, ал. 5 от ЗОП; 16. Гаранция за изпълнение на договора, в размер на 3 % от стойността на поръчката.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Офертите се оценяват, съгласно методика за определяне на комплексната оценка на предложенията (Приложение 1) към поканата. Показатели за оценка на предложенията са: К1 – предложена единична цена за нормо/час в лв. без ДДС – представлява съотношението между предложената най-ниска цена от участник в процедурата към предлаганата цена на всеки един от участниците, умножено с тегловен коефициент 40. К2 - % отстъпка в цената на вложените резервни части – представлява съотношението между предложения от участника % отстъпка към най-високия % отстъпка предложен от участника в процедурата, умножено с тегловен коефициент - 40. К3 – гаранционен срок на сервизните услуги- представлява съотношението между предложения гаранционен срок на всеки един от участниците в процедурата към максималния гаранционен срок предложен от участник в процедурата, умножено с теглови коефициент – 20. Комисията класира участниците на база комплексна оценка, получена като сбор от стойностите на съответните оценки: К комплексна оценка= K1+K2+K3

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

14/12/2012 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Възложителят осигурява пълен достъп, по електронен път до всички приложения на публичната покана на интернет адреса си: www.bgpost.bg, в Раздел "Профил на купувача".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

14/12/2012