Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация", ул. Ген. Й. В. Гурко № 5, За: Светлана Чаушева; Дамян Войновски, България 1000, София, Тел.: 02 9308836; 02 9308810, E-mail: schausheva@rta.government.bg

Място/места за контакт: Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.rta.government.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.rta.government.bg/novini.html.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Изработване и доставка на зимни и летни обувки за служителите на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация", които съгласно чл. 28, ал. 4 от Устройствения правилник на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" носят униформено облекло при изпълнение на служебните си задължения.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

18000000, 18800000

Описание:

Облекло, обувни изделия, пътни артикули и аксесоари
Обувни изделия


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Очакваното количество е 290 чифта летни обувки и 290 чифта зимни обувки

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

50000 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация", София, ул. Ген. Й. В. Гурко" № 5

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнението на предмета на поръчката трябва да съответства на техническите изисквания на възложителя за изпълнение на поръчката, подробно описани в приложение № 1. Изпълнението на поръчката ще се извърши по зяявка подадена от възложителя за определени от него количества и размери. Доставката на обувките трябва да стане на адреси посочени от възложителя (адреса на съответния областен отдел "КД-ДАИ"), на територията на страната.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

10/12/2012 12:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Срокът на договора е 24 месеца Офертата трябва да е със срок на валидност не по-малко от 60 дни след срока за получаване на оферти и да съдържа документите, посочени в списъка (приложение № 3). Офертите се представят в запечатан непрозрачен плик от оферента или упълномощен негов представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка, в деловодството на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация", гр. София, ул. “Ген. Й. В. Гурко” № 5, всеки работен ден от 09.00 до 17.00 часа. Върху плика задължително се поставя надпис "Изработване и доставка на зимни и летни обувки за служителите на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" и се посочват фирмата на оферента, точен адрес за кореспонденция, телефон, факс и електронен адрес. При сключване на договор, определеният за изпълнител е длъжен да представи документи за удостоверяване на липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 1, т. 1 от ЗОП и декларация за липсата на обстоятелства по чл. 47, ал. 5 от ЗОП, както и гаранция за изпълнение на задълженията по договора. ПРИЛОЖЕНИЯ: 1. Технически изисквания за изпълнение на поръчката (приложение № 1). 2. Образец на сведения за участника (приложение № 2). 3. Списък с документите, които участникът трябва да приложи към офертата си (приложение № 3). 4. Образец на ценово предложение (приложение № 4). Поканата и приложенията към нея, свързани с поръчката, са публикувани на следния интернет адрес: http://www.rta.government.bg/novini.html.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

09/12/2012