Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация", ул. "Ген. Й. В. Гурко" № 5, За: Дамян Войновски - гл. секретар, Р. България 1000, София, Тел.: 02 9308830, E-mail: dvoynovski@rta.government.bg, Факс: 02 9885495

Място/места за контакт: Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.rta.government.bg.

Адрес на профила на купувача: www.rta.government.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка и гаранционно обслужване на мобилни везни за поосово измерване, предназначени за мобилните лаборатории на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация"

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

42923200

Описание:

Кантари


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

7 (седем) броя

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

56500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Територията на Република България

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

І. Изискванията към мобилните везни са следните: 1. Да отговарят на минималните изисквания, посочени в техническото задание (Приложение 1) 2. Да имат типово одобрение за поосово измерване по Директива 2009/23 CE относно везните с неавтоматично действие. 3. Всяка везна да е придружена с декларация за съответствие и тест сертификат за първоначална метрологична проверка. ІІ. Изисквания към кандидатите: 1. Да декларират, че притежават сертификат за управление на качеството по стандарт ISO 9001:2008 2. Да декларират, че разполагат или имат слючен договор със сервиз за ремонт и обслужване на предлаганите артикули. 3. Да притежават или да имат сключен договор с орган, който притежава одобрение от Българския институт по метрология с обхват проверка на везни с неавтоматично действие.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

10/12/2012 12:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Изискванията към мобилните лаборатории се намират на интернет страницата на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" в раздел "Новини". Офертата трябва да съдържа най-малко: 1. данни за лицето, което прави предложението; 2. ценово предложение; 3. срок на валидност на офертата. 4. Декларация, че изпълнителят притежава сертификат за управление на качеството по стандарт ISO 9001:2008 5. Декларация, че изпълнителят разполага или има слючен договор със сервиз за ремонт и обслужване на предлаганите артикули. 6. Копие на документ, удостоверяващ че изпълнителя притежава или има сключен договор с орган който притежава одобрение от БИМ с обхват проверка на везни с неавтоматично действие. Офертите се представят в запечатан непрозрачен плик от оферента или упълномощен негов представител лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка, в деловодството на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация", гр. София, ул. “Ген. Й. В. Гурко” № 5, всеки работен ден. Върху плика задължително се поставя надпис "Доставка и гаранционно обслужване на мобилни везни за поосово измерване, предназначени за мобилните лаборатории на Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация"".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

09/12/2012