Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална агенция за приходите, бул. "Княз Ал. Дондуков" № 52, За: Ваня Станчева - главен експерт в дирекция "Логистика", Република България 1000, София, Тел.: 02 98593047, E-mail: v.stancheva@nra.bg

Място/места за контакт: ЦУ на НАП, дирекция "Логистика"

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.nap.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://www.nap.bg/page?id=207.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

Доставка на многофункционални машини с мрежова карта за нуждите на НАП Минимални изисквания към многофункционалните машини с мрежова карта: • мултифункционално устройство (копир, принтер и скенер); • скорост на копиране и принтиране в минута – мин. 42 ppm формат А4; • автоматичен дуплекс за двустранно копиране (DADF) с капацитет 100 листа; • месечно натоварване – минимум 199 000 броя страници; • общ брой на входен капацитет за хартията – минимум 3 100 броя листа; • резолюция на копиране – 600х600 dpi; • процесор на устройството – минимум 500 Mhz; • намаляване/увеличаване (мащабиране) – от 25~400%; • интерфейс – високоскоростен USB 2.0, 10/100/1,000 Base-TХ Ethernet; • памет – 256МВ/80GB HDD; • език на принтера – PostScript 3; PCL 6; PCL 5e; PDF; JPEG/TIFF; • цветен скенер; • сканиране към HDD, USB, e-mail, и мрежово сканиране; • файлови формати - PDF; JPEG/TIFF; • съвместимост на сканирането с TWAIN/WIA; • разделителна способност на сканиране - 600х600 dpi. Предложение от участника за многофункционални машини с мрежова карта, което не покрива горепосочените минимални изисквания, определени от възложителя, няма да бъде оценявано. Предложените от участника многофункционални машини с мрежова карта следва да са от една марка. Всяка отделна многофункционална машина с мрежова карта да представлява едно устройство.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

30232100, 30216110

Описание:

Принтери и плотери
Скенери за компютри


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Минимално изискуемият брой многофункционални машини с мрежова карта, за които следва да се направи предложение е 11 (единадесет) броя.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

65833 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

ТД на НАП Бургас, ТД на НАП Варна, ТД на НАП Велико Търново, ТД на НАП Пловдив, ТД на НАП София, ЦУ на НАП и ТД на НАП ГДО

NUTS:

BG

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

1. Електрическите съоръжения да отговарят на приложимите за тях нормативни изисквания за безопасност, да са в съответствие със Закона за техническите изисквания към продуктите /ЗТИП/ и приложимите подзаконови нормативни актове. - Да бъде поставена „СЕ” маркировка /поставена върху съответното съоръжение или ако това е невъзможно върху опаковката и придружаващата го документация/. - Върху електрическите съоръжения да е обозначено наименованието или адреса на управление на производителя, а ако това е невъзможно - върху опаковката и придружаващата го документация. Към устройствата да има комплектована подробна документация (на хартиен или електронен носител), включваща както описание на хардуерната функционалност, така и документация на софтуера, включен към съответното устройство. Всички предложени устройства трябва да бъдат нови, неупотребявани и да фигурират в актуалната производствена листа на съответния производител. 2. Гаранционен срок: - За предлаганите от участника многофункционални машини с мрежова карта, следва да се посочи гаранционен срок не по-кратък от 12 (дванадесет) месеца, считано от датата на подписване на приемо-предавателните протоколи за доставка и монтаж. - В гаранционния срок на многофункционалните машини с мрежова карта, участникът избран за изпълнител поема задължението да: - извършва замяна на фабрично дефектирали части на многофункционалните машини с мрежова карта; - да отстранява проявили се скрити недостатъци в многофункционалните машини с мрежова карта или да замени некачествено устройство с ново със същите или по-добри характеристики, ако недостатъкът не може да бъде отстранен и прави устройството негодно за използване по предназначение. Действията по направената от възложителя рекламация следва да бъдат предприети не по-късно от 1 (един) работен ден от уведомяването, извършено чрез координатора по договора на местата на експлоатация (on site). В случай на необходимост от ремонт на многофункционалните машини с мрежова карта, същият се осъществява до два работни дни от констатацията, а ако е необходим по-дълъг срок – той се определя съвместно с координатора по договора с двустранно подписан протокол. При необходимост от извършване на ремонт в сервизна база на изпълнителя, транспортните разходи и разходите за извършения ремонт са за сметка на изпълнителя. Изпълнителят се задължава да оказва техническа помощ на ИТ екипите на НАП, за инсталация и интеграция на доставеното оборудване в инфраструктурата на НАП за гаранционния срок на многофункционалните машини с мрежова карта. 3. Срок за изпълнение на доставката, място на изпълнението: Доставката на многофункционалните машини с мрежова карта следва да се извърши в срок до 7 (седем) дни от датата на сключване на договора за възлагане на поръчката.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Брой на предложените многофункционални машини с мрежова карта - 51 точки. Минималният брой многофункционалните машини с мрежова карта, който следва да бъде предложен е 11 броя. 2. Обща цена без ДДС - 49 точки. Максимално допустимата стойност общо за изпълнение на поръчката е 65 833 лева без ДДС.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

04/12/2012 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Посочената стойност на поръчката е максимално допустимата за изпълнението й. Ценовото предложение на участниците следва да бъде съобразено с тази стойност. Ценово предложение, което надвишава посочената максимално допустима стойност, няма да бъде оценявано и класирано. НАП предоставя достъп по електронен път до Приложенията към поканата, съдържащи пълното описание на предмета на поръчката, изискванията към участниците и изисквания към изпълнението, условия за подаване на оферта и сключване на договор (Приложение № 1), както и образец на техническо и финасово предложение (Приложение № 2), които могат да бъдат намерени на интернет адреса на възложителя: http://www.nap.bg, раздел "За НАП", "Профил на купувача".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

04/12/2012