Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

СОУ за деца с нарушено зрение „Луи Брайл”, гр. София, бул. „Ломско шосе” № 177, За: Елка Белокапова- Директор, Любомир Велков- Пом. Дир., България 1229, София, Тел.: 02 8981264, E-mail: udnzsofia@yahoo.com, Факс: 02 8981264

Място/места за контакт: СОУ за деца с нарушено зрение „Луи Брайл”

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://soudnzsofia.bg/.

Адрес на профила на купувача: http://soudnzsofia.bg/.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Строителство

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

на СМР на училището и прилежащите към него обслужващи сгради, находящи се в гр. София, бул. „Ломско шосе” № 177 с предмет: „Ремонтни работи покриви, дворно осветление, укрепване на колона, смяна метален парапет, ремонт на санитарен възел: - корпус пансион; - корпус столова с кухня; - корпус брайлова библиотека; - топла връзка училище, физкултурен салон и концертна зала; - корпус физкултурен салон и концертна зала; - дворно осветление; - укрепване колона; - смяна метален парапет върху подпорна стена; - общи части; - тоалетна - ПБЗ”.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

45000000

Описание:

Строителни и монтажни работи


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно количествената сметка за обекта.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

194514 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Сградата на СОУ за деца с нарушено зрение „Луи Брайл“ – гр.София, „Ломско шосе” № 177.

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Кандидати за изпълнител могат да бъдат български или чуждестранни, юридически или физически лица, за които не са налице обстоятелствата по чл.47 ал.1, т.1,2 и 3 и ал.5 от ЗОП, посочени в документацията. В допълнение на това: - Кандидатите следва да са вписани в Централния професионален регистър на строителя към Камарата на строителите в България, за извършване на дейности от поне ІІІ или по-висока категория, съгласно чл. 5, ал. 6 от ПРВВЦПРС и ІІІ група, съгласно чл. 5, ал.1, т.3 от ПРВВЦПРС или аналогична регистрация в държава, членка на Европийския съюз или на друга държава по споразумението за Европейско икономическо пространство; - Кандидатите следва да нямат изискуеми публично-правни задължения за данъчни и/или осигурителни плащания; - Да притежават валидна застрахователна застраховка за професионална отговорност на участниците в строителството по чл. 171, ал. 1 от ЗУТ, застраховка трудова злополука на ръководния и изпълнителския персонал. - Да имат назначен на безсрочен трудов договор специалист, притежаващ удостоверение за завършено обучение за здравословни и безопасни условия на труд; - Да имат приходи от основна дейност за предходната 2011 г. над 750 000,00 лева; - Да имат приходи от основна дейност за първото шестмесечие на 2012 г. над 300 000,00 лева; - Кандидатите следва да са изпълнили минимум 5 /пет/ договора за строителство, сходно на настоящата поръчка, като представя референции за добро изпълнение за тях, и копие от договорите, като всеки от тях да е придружен с приемо- предавателен протокол (констативен акт, удостоверяващ изпълнението на договора и приемането на възложените СМР от възложителя); - Да имат наети на трудов договор ръководен и технически персонал, от който най – малко двама инженери, от които поне един е електроинженер, и двама техници, от които поне един е електро; - Да са посетили обекта и приемат условията в проекта на договора, като се запознаят с всички условия и документи за участие.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

1. Предлагана цена. 2. Описание на отчетените възможни рискове за навременното и качествено изпълнение на поръчката (включително и случаите, когато изпълнението на СМР се извършва през зимния период) и предложени мерки за преодоляването им. 3. Срок за изпълнение в календарни дни

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

04/12/2012 17:00

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

http://soudnzsofia.bg/ Офертата се представя в запечатан непрозрачен плик от участника или от упълномощен от него представител /не е необходимо пълномощното да е нотариално заверено/ лично или по пощата с препоръчано писмо с обратна разписка. Върху плика участникът изписва следния текст: До СОУ за деца с нарушено зрение „Луи Брайл“ – гр.София, „Ломско шосе” № 177. ОФЕРТА ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СМР ЗА ПОКРИВИ ЗА УЧИЛИЩЕТО И ПРИЛЕЖАЩИТЕ КЪМ НЕГО ОБСЛУЖВАЩИ СГРАДИ, ИЗГРАЖДАНЕ НА ДВОРНО ОСВЕТЛЕНИЕ, УКРЕПВАНЕ НА КОЛОНА И СМЯНА МЕТАЛЕН ПАРАПЕТ, РЕМОНТ НА САНИТАРЕН ВЪЗЕЛ. Върху плика участникът посочва от чие име (фирма) е подадена офертата, адрес за кореспонденция, телефон и по възможност - факс и електронен адрес. Офертата се подава в срока, посочен в публичната покана. Ако последният ден от срока е неприсъствен, срокът изтича в края на работния ден на първия присъствен работен ден.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

04/12/2012