Версия за печат

BG-София

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална агенция за приходите, бул."Княз Александър Дондуков" 52, За: Калин Костадинов – главен експерт в дирекция „Логистика”., Република България 1000, София, Тел.: 029859 3531, E-mail: k.kostadinov@nra.bg.

Място/места за контакт: гр. София, бул. "Княз Ал. Дондуков" № 52

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: http://www.nap.bg.

Адрес на профила на купувача: http://www.nap.bg/page?id=207.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Доставки

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

„Доставка на външни зимни гуми за леки автомобили”. Гумите са необходими за 2 /два/ броя леки автомобила като вида и количеството им са съгласно техническата спецификация - Приложения № 2 към поканата. Изпълнението на обекта на обществената поръчка ще се изразява в еднократна доставка на външни зимни гуми /подробно описани по вид и количество в Приложения № 2 /, по заявка на Възложителя. Срок за изпълнение на обществената поръчка: 5 /пет/ работни дни от датата на получаване на заявката.

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

34351100

Описание:

Външни гуми за леки автомобили


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Максимално допустима стойност на поръчката: до 1666.67 лв. без ДДС, съответно 2000 лв. с ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

1667 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Изпълнителят следва да достави автомобилните гуми в административната сграда на ЦУ на НАП, находяща се в гр. София, бул. „Княз Дондуков” № 52.

NUTS:

BG411

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участникът следва да представи заверено копие на сертификат или еквивалентен документ, който удостоверява качеството на автомобилните гумите - предмет на поръчката. Минимално изискване: Участникът следва да притежава валиден сертификат за качество, издаден от завода производител, или еквивалентен документ, издаден от акредитирано лице или акредитирана институция, за качеството на гумите, предмет на поръчката. Изискванията към зимните гуми са: - отлични показатели при шофиране в различни пътни условия - дъжд, лед и сняг; - отлично сцепление на мокра и суха настилка; - силно и здраво зацепване при всякакви пътни и скоростни условия; - шарка на протектора с посока на въртене; - да са изработени от подобрена каучукова смес за постигане на по-добър контакт при движение по мокри пътни настилки и заснежени пътища; - многорадиусова конструкция на протектора с минимум 3 /три/ различни по вид набраздени грайферни блокчета; - двупосочни ламели с променлива геометрия; - бързо и без турбулентно отвеждане на водата; - по-широка контактна повърхност; - равномерно разпределение на налягането в контактната повърхност; - голяма еластичност и при ниски температури; - да съответстват на техническите параметри, съгласно Приложения № 2 . При констатиран дефект на автомобилна гума в рамките на 30 /тридесет/ календарни дни от датата на доставка, се съставя констативен протокол и съответното изделие /гума/ се заменя с ново, идентично на дефектиралото в 3 /три/ дневен срок от деня, следващ датата на уведомяване на изпълнителя за констатирания дефект. Всички разходи по подмяната на дефектиралото изделие са за сметка на изпълнителя.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Най-ниска цена

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:


СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

28/11/2012 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

НАП предоставя достъп по електронен път до приложения към поканата, съдържащи пълното описание на предмета на поръчката, изискванията към участниците и изисквания към изпълнението, условия за подаване на оферта и сключване на договор, техническите спецификации, образец на оферта за участие в обществената поръчка, които могат да бъдат намерени на интернет адреса на възложителя: http://www.nap.bg, раздел "За НАП", "Профил на купувача".

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

28/11/2012