Версия за печат

BG-Велико Търново

ПУБЛИЧНА ПОКАНА


ВЪЗЛОЖИТЕЛ:

Национална агенция за приходите / ТД на НАП Велико Търново, гр. Велико Търново, пл. "Център" №2, ет.1, стая 106, За: Диляна Петрова, Маргарита Станчева, Република България 5000, Велико Търново, Тел.: 062 617246; 062 617193, E-mail: d.uzunova@ro04.nra.bg, Факс: 062 625987

Място/места за контакт: пл. "Център" №2, ет.4, стая 412

Интернет адрес/и:

Основен адрес на възлагащия орган/възложителя: www.nap.bg.

Адрес на профила на купувача: http://profil.nap.bg.


ОБЕКТ НА ПОРЪЧКАТА:

Услуги

КРАТКО ОПИСАНИЕ:

"Предоставяне на услуги по товарене, разтоварване (хамалски услуги) и товарен транспорт за нуждите на Офис Плевен при ТД на НАП Велико Търново при необходимост."

КОД СЪГЛАСНО ОБЩИЯ ТЕРМИНОЛОГИЧЕН РЕЧНИК (CPV):

63110000

Описание:

Услуги по обработка на товари


КОЛИЧЕСТВО ИЛИ ОБЕМ:

Съгласно Приложение №1към настоящата покана. Стойността по настоящата поръчката не може да надвишава сумата от 1500.00 лв. без ДДС.

ПРОГНОЗНА СТОЙНОСТ:

1500 BGN

МЯСТО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Административните сгради на Офис Плевен при ТД на НАП Велико Търново, ул. "Дойран" №43, ул. "Дойран" №160, ул. "Васил Левски" №152 и ул. "Самуил" №4

NUTS:

BG314

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА:

Участникът трябва да притежава технически възможности и опит за изпълнение на поръчката и да представи декларации, че: -при изпълнение на поръчката ще спазва разпоредбите на Закона за здравословни и безопасни условия на труд, Наредба №12/30.12.2005г. за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд при извършване на товарно-разтоварни работи и други законови и подзаконови нормативни актове и правилници, издадени в Република България; -ще пази предоставените му за обработка товари в количествено и качествено отношение; -при предоставяне от Възложителя на технически средства и оборудване за обработка на товари същите ще се използват по предназначение; -при изпълнение на поръчката ще спазва Българското законодателство относно изискванията за превоз на товари на територията на Република България, както и разпоредбите на компетентните органи; -собствените или наети моторни превозни средства ще са изправни съгласно изискванията на разпоредбите на Закон за движение по пътищата и издадените въз основа на него поднормативни актове -водачите на МПС да притежават необходимата правоспособност и свидетелства за управление, валидни за съответната категорията на МПС съгласно Закона за движението по пътищата и издадените въз основа на него подзаконови нормативни актове; -автомобилите за превоз на товарите ще бъдат оборудвани с необходимите съоръжения за извършване на безопасни товаро-разтоварни дейности; -товарите ще бъдат обезопасени по подходящ начин при транспортирането им; -е запознат с обекта на поръчката.

КРИТЕРИЙ ЗА ВЪЗЛАГАНЕ:

Икономически най-изгодна оферта

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ОЦЕНКА НА ОФЕРТИТЕ:

Критерий за оценка на офертите – икономически най- изгодната оферта, при следните показатели и относителната тежест: Участниците заявяват цени без ДДС - часова ставка за хамалски услуги /в лева за един час/ и тарифи за автомобилния превоз в лева на километър, които при класиране на офертите имат следните тежести: Критерии /показатели: К 1 – предложена часова ставка за общите работници (хамали) в лева/час с тежест 40 точки и К 2 – предложена тарифа/цена/ на километър с тежест 60 точки.

СРОК ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ОФЕРТИТЕ:

29/11/2012 17:30

ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ:

НЕ

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

НАП предоставя достъп по електронен път до Приложение към поканата, съдържащо пълното описание на предмета на поръчката, техническа спецификация,образец на оферта, срокове за изпълнение, условия за сключване на договор, които могат да бъдат намерени на интернет адреса на възложителя: http://nap.bg, раздел "За НАП", "Профил на купувача" до изтичането на срока на валидност, посочен в раздел ІV от настоящата покана.

СРОК НА ВАЛИДНОСТ НА ПУБЛИЧНАТА ПОКАНА:

28/11/2012